Bloggen

Shoppeevent hos Emmely & Elliot

Jeg har netop modtaget denne invitation til et shoppeevent i butikken Emmely & Elliot, som ligger i Næstved. Eventet afholdes i samarbejde med Marie Jedig fra bloggen Vilde Kaniner, som er min ultimative favoritblog. Særligt af den grund ville jeg ønske, at jeg boede knapt så langt fra Næstved, som jeg gør, og at jeg dermed havde mulighed for at deltage i arrangementet. Marie har op til flere gang nævnt butikken Emmely & Elliot på sin blog og vist lækre køb derfra, så 10 procents rabat på alle de lækre mærker vil jo være ret eminent. Jeg vil derfor opfordre de af jer, der har mulighed for at deltage i eventet om at tage et smut forbi til gode tilbud, gratis kaffe og uden tvivl en god snak med pigen bag bloggen Vilde Kaniner. Skal I deltage?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *