Hverdag & eventyr,  Konkurrence,  Mode

SIDSTE CHANCE: VIND TASKE FRA MARKBERG

Adventskalender

Godmorgen søde læsere. Glædelig 12. december. Nu er der kun 12 dage til jul … 12 dage! Det er jo helt utroligt. Jeg glæder mig virkelig meget til juleaften og juledagene, men samtidig så bliver jeg helt trist over at tænke på, at december måned og julen er ovre inden længe. Jeg har ventet på dén måned et helt år, og nu er den her, men den flyver afsted! Til gengæld er det hamrende dejligt og hyggeligt, at den trods alt er her, og jeg har tænkt mig at nyde hvert eneste juleøjeblik til fulde.

Jeg vil lige minde jer om, at det er i morgen, jeg trækker en heldig vinder af den lækre taske fra MARKBERG. Så hvis I ikke allerede har deltaget, synes jeg, at I skal svinge forbi lige her og smide et lod eller to i puljen. Jeg er selv vanvittigt glad for tasken – den er nemlig både god til hverdag og til fest (: Og den skal hænge over min skulder i aften, når jeg skal til julefrokost.

I MORGEN ÅBNES TREDJE LÅGE

I morgen er der flere ting at glæde sig til! Jeg trækker nemlig ikke kun en vinder. Jeg åbner også den tredje låge i adventskalenderen. Wuhu. Bag lågen gemmer der sig noget ganske fantastisk, hyggeligt og ultra smagfuldt (i hvert fald ifølge min smag). Jeg kan faktisk næsten ikke vente med at vise jer, hvad der gemmer sig bag lågen. Glæd jer – det er det bedste, jeg kan sige! I må have en fantastisk dag, alle sammen.

Hvad skal I bruge jeres julelørdag på?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *