Bolig,  Interiør,  Konkurrence

SIDSTE CHANCE: VIND TEKANDE FRA ROYAL COPENHAGEN

Adventskalender

Hej kære læsere. Så er der kun 5 dage til juleaften og i morgen er det sidste søndag i advent. Tiden går alt for hurtigt! Derfor er det også allerede i morgen, at jeg trækker en vinder af den smukke og elegante tekande fra Royal Copenhagen. Så hvis I endnu ikke har smidt et lod (eller tre) i puljen, men godt kunne tænke jer at blive beriget med lidt royalt porcelæn så skynd jer forbi den tredje adventslåge lige her.

DANMARK VS. THAILAND

Jeg har netop sendt min lillebror, hans kæreste og hendes familie afsted mod Thailand, hvor de skal tilbringe lige knap to uger med sol, drinks, dykkerture, hvide strande, god mad, klart, blåt vand og godt selskab. Jeg er slet, slet ikke misundelig … åh hvor ville jeg ønske, at det var mig, der var på vej ind i et fly mod Thailand lige nu. Hvis vi dog bare havde haft sne herhjemme og lidt minusgrader i stedet for noget, der nærmest kan minde om forårsfornemmelser, så havde det været noget andet. Fordi jeg elsker vinteren! Jeg elsker frost og et tykt lag kridhvidt sne. Men de her lune temperaturer i juletiden, det er altså ikke rigtigt. Så hellere ligge og dase på en hvid sandstrand med lidt skygge fra en palmeparasol. Uij hvor er de heldige! Men jeg under dem det – de fortjener ferien sammen så meget! (:

DEN SIDSTE OG FJERDE LÅGE I ADVENTSKALENDEREN

Men selvom vejret ikke ligefrem vidner om, at vi lige om lidt rammer juledagene, så vil jeg nu alligevel gøre mit til, at julestemningen bobler. I morgen skal vi tænde det fjerde lys i adventskransen og det fortæller mig, at det i morgen også er tid til at åbne den sidste låge i adventskalenderen. Den gave, der gemmer sig bag lågen, er uden overdrivelse vanvittig! Og det er uden sammenligning dén låge, jeg har glædet mig allermest til at åbne for jer. I første omgang kan I glæde jer til, at jeg inden længe lægger en lille teaser op af dét, der gemmer sig bag den fjerde og sidste låge i adventskalenderen. Yay!

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Royal Copenhagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *