Babyhulen,  Hverdag & eventyr

SIG HEJ TIL VORES DATTER

Frida

Stort hej! Som I nok har regnet ud – eller set på Instagram – er vores datter kommet til verden. Jeg har glædet mig til at skulle skrive det her indlæg og til at præsentere jer for hende, og jeg kan uden at blinke sige, at det, for mig, er det mest personlige og betydningsfulde indlæg i bloggens historie.

Vores datter hedder Frida og berigede vores verden den 1. december 2016 kl. 06:51 – 13 dage efter min termin. Pyh sikke en ventetid (den kan I læse om her og her). Ved fødslen vejede hun 3650 gram og målte 52 centimeter. Hun var større end vi forventede og alt det tøj, jeg havde købt i størrelse 50, kunne jeg godt glemme stort set alt om. I dag, præcis fire uger efter fødslen, vejer hun 4260 gram og måler 55 centimeter. Tiden flyver vitterligt afsted og jeg har faktisk svært ved at forstå, at hun allerede har været her i fire uger. Men det har uden sammenligning været de allerbedste fire uger nogensinde!

Den seneste måned har jeg prioriteret at fokusere fuldt ud på min lille nye familie og det har været det helt rigtige. På mandag er første del af Jespers barsel slut og “hverdagen” begynder igen. Det betyder, at Frida og jeg skal opbygge vores egne hverdagsrutiner – jeg frygter det ikke, men jeg er alligevel spændt på, hvordan de første uger bliver. Jeg kommer til at savne Jesper i dagstimerne og jeg ved, at jeg flere gange i løbet af dagen vil tænke: “Jesper, dét her skulle du have set!”, når Frida charmerer, laver kunster og gør nye ting. Jeg ville ønske, at vi kunne dele det hele. Men det kan vi desværre ikke. I stedet for at ærgre mig alt for meget over det, vil jeg gøre mit allerbedste for at nyde tiden med Frida fuldt ud og se frem til vores aftener og weekender sammen som familie.

Frida er den skønneste, mildeste og stærkeste lille fidus, der elsker at holde i hånd, har et godt sovehjerte og behandler sine forældre utrolig godt. Vi kunne simpelthen ikke bede om mere og både jeg og hendes far er dybt forelsket i hende <3 Tag godt imod vores kæreste eje.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Frida

6 Comments

 • lene Emma Rasmussen

  Kære Julie
  1000 gange tillykke med lille Frida, det lyder til at være en fin lille pige, der behandler sin forældre så godt at hun må blive storesøster en dag. Frida er et fint navn. vi kender en på 86 og en på 17, de er begge skønne kvinder i hver deres generation v.h Lene og Keld

  • Julie Monberg

   Hej Lene og Keld,
   Tusinde tak for jeres søde besked og lykønskning. Vi er så glade for hende, og I kan tro, at hun behandler os godt. Så hun skal helt sikkert nok få lov til at blive storesøster en dag ;) Det er godt og glædeligt at høre, at I kun har gode “erfaringer” med navnet Frida – vi synes også det er rigtig fint (:
   Jeg håber, at I har det rigtig godt. Hils Sigrid og Magnus mange gange – jeg håber, at vi alle snart ses (:
   Mange hilsner fra Julie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *