Hverdag & eventyr,  Tankemylder

SKOLDKOPPER ELLER EJ

Mor og datter

Den sidste halvanden uge har været lidt op ad bakke for os. Mandag i sidste uge hev jeg en gevaldig migræne til mig, som faktisk fortsatte ugen ud. Fy for den lede. For så at toppe dén dårligdom blev Frida syg om tirsdagen. Og onsdag morgen vågnede hun med fire temmeligt store knopper på kroppen, hvoraf særligt den ene lignede en skoldkop. Hun var virkelig sløj og pylret og brugte formiddagen på at sove på mit bryst. Det er ikke sket siden, hun var helt spæd, så jeg nød det. Den nærhed er guld værd.

Jeg har, siden knopperne viste sig, været i tvivl om, om det nu også var skoldkopper?! De knopper, der kan pible frem på de smås kroppe, er altså ikke altid lette at definere. Feberen og sløjheden fortog sig ret hurtigt, men vi holdte hende hjemme for en sikkerheds skyld og så det an. Indtil i går hvor hun havde været hjemme i en uge og der stadig ikke var dannet skorper på knopperne. Det undrede os, da det jo er den typiske udvikling, når der er tale om skoldkopper. Frida virkede ikke længere syg, men hvis knopperne var skoldkopper, skulle hun jo holdes hjemme fra dagplejen indtil der var skorpe på alle knopperne. Så vi fik en tid ved lægen i går for at få afklaring. (U)heldigvis passede det med, at Jesper (og dermed bilen) var hjemme, fordi det nu var hans tur til at være skidtmads.

Lægen var ret overbevist om, at det ikke var skoldkopper. Han mente derimod, at hun havde hånd-, fod- og mundsyge … men var ikke sikker og sagde da også, at knopperne på Fridas krop sad nogle ret atypiske steder, hvis der var tale om hånd-, fod- og mundsyge. Det var lidt for tydeligt, at vi var blevet presset ind i hans ellers pressede patientliste, og at han egentlig ikke rigtig havde tid til os. Men skidt pyt nu med det. Det er ikke skoldkopper og i dag var hun igen i dagpleje. Det tror jeg, hun nød. Hun var i hvert fald i hopla og fuld af energi, da hun kom hjem (se min Story på Instagram).

Nu skal Jesper lige helt ovenpå igen og så krydser vi fingre for, at det går fremad i det lille hjem. Vi har været ultra sølle de sidste par uger, Frida har sovet dårligt, mine poser under øjnene har aldrig været større, jeg har ikke fået trænet et eneste minut og vi har måtte aflyse alt, alt, alt for mange aftaler. Så der er noget dér, vi skal have indhentet. Sæt i gang! 

Hvad har I lavet de seneste uger? ♡

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *