Boliginspiration,  Hår & negle,  Hverdag & eventyr,  Modeinspiration,  Ønsker,  Shopping,  Skønhed

SØNDAGSØNSKER

Søndagsønsker


Indeholder affiliatelinks: 1. Kjole SECOND FEMALE // 2. Taske COCCINELLE // 3. Blæksprutte JELLYCAT // 4. Neglelak ESSIE // 5. Støvle GARDENIA // 6. Vase KÄHLER // 7. Støvle GARDENIA // 8. Pude NORMANN COPENHAGEN // 9. Opbevaringsbokse NORMANN COPENHAGEN // 10. Julepynt NORDSTJERNE // 11. Taske FRENCH CONNECTION


Søndag = webshopperi ♡ I hvert fald er søndagene ofte de dage, hvor vi finder tid til at sætte os foran computeren og surfe og drømme. Jeg elsker det!

I dag har vi en ægte slapperdag herhjemme. I går havde vi huset fyldt af gæster. Vi fejrede Jesper, der fylder 30 i morgen. Så imodsætning til dagen i går, hvor vi for rundt, arrangerede og kokkererede, har vi i dag ikke lave så meget andet end at spise rester og sidde foran brændeovnen. Jeg læste, da Frida sov til middag, og apropos læsning, så har jeg endelig fået taget mig sammen til at komme i gang med “Det ender med os to” af Colleen Hoover. Jeg har det på min liste over 10 ting jeg vil lave i oktober, og jeg er allerede 200 sider inde i bogen. Den er god og det er virkelig en fornøjelse at bladre igennem siderne. Det sker alt, alt, alt for sjældent!

Hvis du også dyrker sofaen og joggingtøjet i dag, så har jeg samlet mine søndagsønsker, som måske kan inspirere. Og blandt ønskerne har der altså også sneget sig årets første stykke julepynt ind. Det er december om 1,5 måned (hvilket også betyder, at Frida fylder 1 år lige om 1,5 måned) og jeg er altså én af dem, der for alvor elsker december og juletiden. Så jeg er begyndt at glæde mig. Men uanset om du er juleelsker eller ej, så tænker jeg, at du måske vil synes om det fine foldede stykke julepynt – det er da elegant og yndigt?! Det er lige ved, at det også kan fungere i indretningen på andre tidspunkter end i juletiden.

Hvad er dit næste køb? Har du noget i kikkerten? Go’ søndag ♡

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *