Ferie,  Shopping,  Tankemylder

Sommerens bikinier

Source: Triangl.
I anledning af, at jeg i dag har været til jobsamtale og faktisk allerede har fået jobbet, gav jeg mig selv lov til at bestille to bikinier, som jeg for lidt tid siden forelskede mig i. Bikinierne er fra det australske mærke Triangl, der udelukkende sælger bikinier. Jeg kunne have bestilt dem alle sammen, men måtte begrænse mig til disse to (i denne omgang!). Jeg må indrømme, at jeg allerede har to yderligere i tankerne – den samme model, som disse, bare i lyserød, og en anden model i grønlige nuancer. Bikinier får man aldrig for mange af, gør man? Jeg forsvarer mit bikini-køb og min bikini-trang med, at jeg til sommer skal tilbringe fire uger i sydens sol, og desuden, at jeg ikke har købt ny bikini siden jeg får cirka tre-fire år siden bestilte to bikinier fra Victoria’s Secret, som jeg i øvrigt har været rigtig glad for. De er blevet brugt flittigt, men at bruge dem endnu en sæson vil være urimeligt. Så to nye er nu bestilt, og jeg glæder mig voldsomt meget til at modtage dem! Hvis I skulle blive fristet finder i hjemmesiden lige her

2 Comments

 • Ida / Fashionlab

  Ihh hvor spændende med jobbet Julie! Stort tillykke :) Hvor er det mon henne?

  Jeg skal selv tilbringe en måned i Vietnam og en uge i Italien den kommende sommer, så måske kan jeg også godt forsvare et bikini køb? :) De er i hvert fald lækre!

  • Julie

   Tusinde tak – det er rigtig glædeligt, at jeg har fået et lille job. Det er i ILVA i boligtilbehørsafdelingen og ved kundeservice og kassen (-:

   Det lyder godt nok heller ikke værst! En måned i Vietnam – fedt! Du kan uden tvivl godt forsvare et bikini-køb ;-) Do it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *