Ferie,  Tankemylder

Sommerferie!

 photo 11278c7f-b5ef-4967-9b73-6ee0e688486a.jpg

Jeg har den vildeste følelse i kroppen! Endelig har jeg sommerferie – det har været en hård og sej kamp, og jeg kan nu langt om længe læne mig tilbage og nyde 2,5 måneds frihed. Oven i købet med rigtig god samvittighed og ovenpå et 12-tal.

Det betyder også, at jeg har afsluttet min bacheloruddannelse (forhåbentligt – mangler karakteren for min BA og én anden opgave) og det er en realitet, der på ingen måde er gået op for mig endnu. Jeg kan hverken forstå, at jeg har sommerferie eller at jeg har gennemført den treårige bacheloruddannelse. Det er en fantastisk følelse – men surrealistisk! 

Nu skal det fejres! Sommerferien bydes velkommen med et café besøg med nogle veninder og i aften sushi og hvidvin hos mine forældre. Jeg nyder allerede!

6 Comments

 • Christine Bonde

  Wauw! Kæmpestort tillykke, Julie! Fantastisk måde at afslutte på!
  På trods af at jeg først har sommerferie den 26. og har nogle megaskod eksamensspørgsmål hængende over hovedet, så bliver jeg helt glad af at læse sådan et indlæg. Heldigvis er der ikke længe til turen går til Sydfrankrig – formodentlig heller ikke for dit vedkommende? :-)

  • Julie

   Tusinde, tusinde tak Christine – hvor er du sød. Ja, det er virkelig skønt – jeg er meget glad og lettet!

   Jeg er glad for, at indlægget gjorde dig glad, og kan lysne lidt op i en mørk eksamenstid. Jeg håber at du kommer rigtig godt igennem fine sidste eksamener! (-:

   Det er der nemlig heller ikke for mit vedkommende, nej – det er simpelthen skønt at have det at se frem til; det har jeg også tænkt på mange gange i eksamensperioden. Hehe! Det må holde dig oppe det sidste stykke tid! Rigtig mange gange held og lykke med dine sidste (-:

  • Julie

   Mange, mange tak, Ida (-: Det er fantastisk! Jeg er meget glad. Jeg lover dig for, at jeg vil nyde min ferie i fulde drag (-:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *