Ferie,  Hverdag & eventyr,  Mode,  Nye køb,  Shopping,  Tankemylder

SOMMERKLAR: KIMONO FRA GINA TRICOT

Kimono og solbrillerHej med jer. Jeg nyder sommerferien, selvom det endnu ikke helt er gået op for mig, at den er her. I weekenden var jeg i Vejle med min mor og Jesper. Først vil jeg lige fremhæve hvor fin en by, Vejle er. Den tog sig i den grad godt ud og vi fik næsten følelsen af, at vi befandt os i en dejlig varm og sydlandsk ferieby. Vi kørte derfra med en følelse af, at Vejle er byen, vi skal bo i. Derudover gjorde besøget os en smule fattigere. Foruden byens fine udseende byder den nemlig på virkelig mange gode butikker.

GINA TRICOT KIMONO & RUNDE SOLBRILLER

Jeg købte blandt andet en farverig kimono fra Gina Tricot med det fineste sommerlige print. Det er dén I ser på billedet, og jeg forestiller mig, at den bliver rigtig god at have udenover en bikini eller badedragt. Kimonoen kan købes online lige her. Desuden faldt jeg over disse fine solbriller, som utroligt nok klædte mit ansigt. Jeg havde ellers aldrig forestillet mig, at jeg skulle iføre mig kuglerunde solbriller. Men jeg blev overrasket, da jeg tog dem på, og var nødt til at købe dem. Kan I lide dem? (:

Nu er jeg efterhånden ved at være klar til tre varme uger i Sydfrankrig. Ærligt talt så kan jeg ikke beskrive hvor meget jeg ser frem til den ferie! Yay.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *