Drømmeoutfits,  Tankemylder

Sommeroutfit og aftenens strabadser

Hej piger. Jeg håber, at I nyder weekenden. Aftenen i aften står på fejring af gennemført bacheloruddannelse med pigerne fra Universitetet. Derfor ser jeg frem til en aften i godt selskab der, udover godt selskab, indebærer drinks, god mad, Bezzerwizzer og sikkert også en tur i byen. Jeg glæder mig! Hvordan skal jeres lørdag aften bruges?

Jeg har været fuldstændig slået ud i dag af træthed efter eksamensperioden, og jeg har derfor ikke fået taget billeder af nogle af de ting, jeg havde planlagt at vise jer i dag (I må have det til gode). Derfor tænkte jeg, at jeg i stedet lige vil dele et sommerligt outfit med jer, som jeg personligt vil elske, at kunne iføre mig (normalt kunne jeg aldrig finde på at tage guldsmykker på, men jeg bliver mere og mere hooked på guldsmykker til sommerens varme dage). Særligt Alexander Wang Brenda-tasken drømmer jeg om, at kunne kalde min en dag!


Nu vil jeg nyde en kop kaffe, før jeg skal i bad og gøre mig klar til aftenens festlige strabadser. Jeg regner med at iføre mig kjolen fra Zara, som jeg også er iført lige her – det er efter min mening en sikker vinder! Jeg er en smule ærgerlig over, at jeg ikke kan “iføre” mig min nye Moonlight Grapes ring, men desværre havde de den ikke hjemme i min størrelse i Guldsmeden i går, da jeg tog forbi for at bytte den – derfor skal den bestilles hjem, og jeg må vente lidt endnu med at sætte den på min finger. Jeg glæder mig voldsomt meget til at den kommer hjem (forhåbentligt engang i næste uge).

God lørdag, ladies! (Psst – følg mig gerne på Instagram, hvor der muligvis bliver postet lidt stemningsbilleder i løbet af aftenen).

2 Comments

 • Ida / Fashionlab

  Det lyder som en skøn måde at bruge sin lørdag aften på :) Jeg selv skal drikke øl og høre god musik på Northside!

  Og sikke et lækkert outfit – Hvis det var ti grader varmere, ville jeg elske at iføre mig det!

  • Julie

   Det var det bestemt også! Det lyder nu heller ikke værst med øl og Northside (-:

   Præcis – samme her; det ville være skønt at kunne iføre sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *