Ferie,  Tankemylder

South of France

På fredag rejser jeg ni dage til Sydfrankrig og jeg glæder mig, som altid, som et lille barn. Jeg er forelsket i det land og særligt i det sydfranske – stemningen, maden, landskabet, huset … ja, der er faktisk ikke dét jeg ikke elsker ved det! Billederne her er fra i sommers og selvom vejret i efteråret ikke er, som det er om sommeren, er området fantastisk og charmerende uanset årstid. Jeg ser frem til en god uge med fransk stemning, franske lækre råvarer, fransk vin, familie- og kærestehygge, cafébesøg og alt hvad en ferie i det sydfranske indebærer. I can’t wait! Er der et land, som I har et helt særligt forhold til og hvorfor?

6 Comments

 • ida

  Det ser bare lækkert ud! Er vildt misundelig;)
  Håber du får en vidunderlig tur og sender lidt sol her hjem!
  x ida

  • Julie

   Jeg glæder mig virkelig også!
   Hehe, jeg skal nok gøre mit allerbedste for at sende en masse sol mod Danmark – jeg kan i hvert fald love for, at jeg nok skal dele en masse billeder med jer, når jeg er der (:

 • NLR

  Åååh, kæmpe misundelse herfra!
  Det ser virkelig lækkert ud :-) Og jeg har altid drømt om at komme til Sydfrankrig.
  Heldigvis skal jeg selv til Marokko i starten af november, så har da også en smule varme i vente ;-)

  xx

  • Julie

   Åh – hvis du aldrig har været i Sydfrankrig, så skal du virkelig have det som din næste rejsedestination – der er fantastisk! Stemningen er simpelthen så skøn (: Kan godt forstå, at du gerne vil dertil!

   Åh ja du er én af bloggerne i den gruppe af bloggere, der skal afsted til Marokko! Dét er jeg tilgengæld ret misundelig på, hehe – det lyder til at I får en helt suveræn tur! Nyd det og rigtig god tur – glæder mig til at følge dig, når du er dernede (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *