Bolig,  DIY,  Interiør

FRA PLANKER TIL SPISEBORD

Halløj halløj. Det er faktisk ret stort, at kunne udgive det her indlæg og vise jer vores nye, hjemmelavede spisebord. Spisebordet har nemlig været hele tre år undervejs. For tre år siden købte vi to egetræsplanker fra en skovhugger i Kolding-området. Plankerne var netop skåret op, hvilket betød at træet slet ikke var tørt. Det vidste vi godt. Vi vidste godt, at det ville blive en lang proces. Men når jeg ser på bordet i dag, har det været ventetiden værd.

SpisebordSpisebordFDB spisebordsstol

Plankerne lå først 1,5 år i mine svigerforældres garage og tørrede. Derefter har vi haft dem liggende bag vores sofa i et halvt års tid. Og for et år siden, kunne Jesper endelig begynde at arbejde med træet. Siden da har han været ultra vedholdende, grundig og dedikeret. Jeg er simpelthen så stolt af ham og det arbejde, han har udført. Jesper er den type, der, når først han sætter sig noget for, går all-in. Han uddanner sig selv undervejs i projekterne, og når altid godt i mål med de projekter, han sætter sig for.

KLASSISKE FDB SPISEBORDSSTOLE

Takket være ham, har vi nu det fineste lange, solide plankebord, der står så godt i vores store spisestue. Det fine spisebord fortjente nye stole, så vi købte otte FDB stole designet af designeren Jørgen Bækmark. De passer perfekt til bordet og sætter i den grad prikken over i’et. Stolene er så smukke og meget behagelige at sidde i. Det skal spisebordsstole være, så det ikke er anstrengende at sidde om en god middag i selskab med søde mennesker en hel aften.

Et spisebord er et samlingspunkt, der indbyder til gode stunder og nærvær. Det er om spisebordet man samles med familie og gode venner. Nyder god mad, gode samtaler og god vin. Derfor er jeg så glad for vores nye spisebordsarrangement og jeg nyder virkelig tanken om alle de middage, vi skal samles om, om bordet i fremtiden ♡

Hvad synes I om det?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

SpisebordSpisebordBlomsterbuket

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *