Anbefalinger,  Kollektioner

STEM PÅ CAMILLA ASKHOLM


Hej søde læsere. Min kære, tætte og talentfulde veninde, Camilla Askholm, har netop afsluttet sin kandidat på Kolding Designskole. Hun er med sin fabelagtige afgangs-kollektion, som er den I ser på billederne, blevet udvalgt til at deltage i MUUSE x Vogue Talents Young Vision Award 2014. Min veninde konkurrerer mod 150 talenter verden over, og konkurrencen løber af to runder. Første runde afgøres via en afstemning, hvor I kan gøre en forskel – de 50 med flest stemmer fortsætter videre til anden runde, hvor talenterne bliver taget i betragtning af en professionel jury. 
 

Hvis I er lige så begejstrede for kollektionen og dermed min venindes beundringsværdige talent, kan I, som sagt, gøre en forskel i afstemningen, ved at sætte jeres stemme på hende. I afgiver jeres stemme ved at trykke lige her. Jeg tillader mig at takke de af jer, der synes, at Camillas kollektion er værd at give en stemme, på vegne af Camilla selv. Jeg ved, at jeres stemme og opmærksomhed vil blive yderst værdsat.
 

Sidst vil jeg lige informere om, at udpluk af Camillas kollektion og andre afgangs-kollektioner fra Kolding Designskole, lige nu er at se på Koldinghus-museet. Desuden kan I se flere af min venindes designs på hendes hjemmeside, hvis det er af interesse.
 
Jeg må siges at være Camillas største fan – jeg er så stolt og beundrer i høj grad hendes talent. Jeg nyder at følge og støtte hende i sit arbejde!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *