STORBYEN VS. LANDSBYEN

Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig

Hej folkens. Her kommer endnu en bunke billeder fra det pragtfulde Nice i Sydfrankrig. Hvis I ikke har set det første indlæg med billeder fra vores dag i Nice, kan I se det lige her.

GULE NUANCER I NICE

Dén by er så fyldt med charme, og det er umuligt at lade være med at tage billeder af alle de flotte og stemningsfyldte facader, når man vandrer rundt imellem dem. Jeg er særligt helt vild med de gule nuancer, som byen er præget af. Og afskalningen af bygningernes pus, gør kun husene endnu smukkere og endnu mere sydfranske i deres udtryk.

STORBY VS. LANDSBY

Selvom jeg elsker byen og nyder de timer, jeg tilbringer i den, når vi befinder os sydpå, så er det altså altid en god følelse, når vi igen kører ud af byen og bevæger os tilbage op i bjergene, hvor mine forældres hus ligger. Tilbage til stilheden, flodens rislen og til tider brusen, den lokale og fredfyldte landsbystemning og den grønne kuperede natur. Faktisk er jeg ofte virkelig træt og udmattet efter en dag i storbyen, og lige så meget som jeg elsker at befinde mig i den, lige så meget elsker jeg at komme væk fra den igen. Jeg bliver altid helt udkørt af alle de mange mennesker, indtryk og den uendelige vandren rundt.

Er I andre, der har det på samme måde med storbyen, eller storbyer generelt?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Share

3 comments on “STORBYEN VS. LANDSBYEN

 1. kathrine johansen
  13/10/2015 at 15:56

  Jeg vil helst være tæt på byen, altså nu bor jeg i udkanten af HJørring, og jeg hader cykel turen ind til byen hverdag, når jeg skal i skole :(… Men dejligt indlæg og sikke nogen skønherlige billeder <3

  Knus!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 2. Christine Bonde
  13/10/2015 at 17:00

  Nice er bare så fantastisk!

 3. Alice
  14/10/2015 at 06:57

  Ja, ude godt, men hjemme bedst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.