SUPERGA SKO MED LEOPARDPRINT

SupergaLong time no see – sygdom ramte både Jesper og jeg, da vi kom hjem fra Tyrkiet. Vi kom hjem natten til mandag efter en fantastisk dejlig ferie, som jeg ville ønske, at jeg kunne få igen. Jeg håber, at I har nydt de to postkort jeg har “sendt” til jer, og at de har bidraget med lidt yderligere feriestemning til jeres egen påske. I hvert fald kan I glæde jer til mindst ét indlæg mere med billeder fra det tyrkiske.

KOMBINATIONEN AF ET SPEJLREFLEKSKAMERA OG EN COCA COLA

Forresten er det vanvittigt, at jeg ikke har mistet en stor del af billederne fra ferien, da Jesper og jeg var så uheldige, at have mit kamera og en ødelagt Coca Cola-dåse i samme taske. Det resulterede altså i en dryppende taske indeholdende en Cola-sø, som mit kære kamera lå nede i. Aldrig har vi fået et kamera så hurtigt ud af en taske – memorykortet og batteriet blev hurtigt revet ud og vi lagde, som det første, da vi igen var i Danmark, kameraet til tørre (læs: det var den sidste dag, vi havde uheldet, ganske få timer før vi skulle med flyet). Men på mirakuløs vis duede kameraet stadig, da vi forsigtigt og lettere nervøse forsøgte at tænde det. Memorykortet – og billederne derpå – overlevede også, til trods for, at der altså var Cola inde i memorykortet, som dryppede ud. Nu må vi se hvor længe lykken varer …

SUPERGA SKO

… i hvert fald er det netop lykkedes mig – uden problemer – at tage billeder af mine nye sko, som jeg købte med hjem fra vores rejse. De er fra mærket Superga og med det fineste sølv leopardprint. Jeg faldt pladask for dem, da jeg så dem i en kæmpe sportsbutik. De er ganske perfekte til foråret og passer efter min mening både til jeans, shorts, kjoler, nederdele … alt. Og jeg glæder mig vildt meget til at skulle springe rundt i dem over foråret og på køligere sommeraftener. Lige nu er jeg ved at gå dem lidt til imens, at jeg plejer min sygdom herhjemme, fordi forkølelse og feber tillader næppe bare ankler, som jeg har på billederne. Hvad synes I om dem, er de ikke lækre?

Share

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *