Anbefalinger,  Bloggen,  Morgenmad

TAKEOVER PÅ @DKBLOGS’ INSTAGRAM

Morgenmad

Godmorgen folkens. Inden jeg smutter ud ad døren, op på cyklen og forbi min kiropraktor, vil jeg lige ganske hurtigt minde jer om, at jeg i denne uge laver takeover på @dkblogs’ Instagram. Jeg håber sådan, at I har lyst til at smutte ind forbi og følge lidt med – det kunne være hyggeligt! I må have en rigtig dejlig dag, alle sammen.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

2 Comments

    • Julie Monberg

      Tak, Lisbeth – jeg synes også selv, at de er ret fine, og jeg kan takke min søde far for, at jeg har dem stående. Det er nemlig ham, der har lavet dem ;) Jeg havde vist ham er billede af nogen lignende, og så en dag da jeg kom hjem på besøg, var han i gang med projektet (: Det er vidst ganske simpelt – du skal bruge bunden af nogle mælkekartoner, som du så fylder med cement og putter et fyrfadslys ned i den våde cement – lad det tørre og vupti, du har lysestager. Det er en god idé, at trykke fyrfadslysene lidt ned løbende i tørreprocessen, fordi cementen har tendens til at skubbe dem opad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *