TAKEOVER PÅ @DKBLOGS’ INSTAGRAM

Morgenmad

Godmorgen folkens. Inden jeg smutter ud ad døren, op på cyklen og forbi min kiropraktor, vil jeg lige ganske hurtigt minde jer om, at jeg i denne uge laver takeover på @dkblogs’ Instagram. Jeg håber sådan, at I har lyst til at smutte ind forbi og følge lidt med – det kunne være hyggeligt! I må have en rigtig dejlig dag, alle sammen.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Share

2 comments on “TAKEOVER PÅ @DKBLOGS’ INSTAGRAM

 1. Lisbeth
  01/03/2016 at 12:20

  Hvor er de der betonlysestager bare yndige! Giver sådan et fint miks mellem rå og sart med blomsterne og det lyse bord. Er de hjemmelavede eller købte? :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Julie Monberg
   01/03/2016 at 15:25

   Tak, Lisbeth – jeg synes også selv, at de er ret fine, og jeg kan takke min søde far for, at jeg har dem stående. Det er nemlig ham, der har lavet dem ;) Jeg havde vist ham er billede af nogen lignende, og så en dag da jeg kom hjem på besøg, var han i gang med projektet (: Det er vidst ganske simpelt – du skal bruge bunden af nogle mælkekartoner, som du så fylder med cement og putter et fyrfadslys ned i den våde cement – lad det tørre og vupti, du har lysestager. Det er en god idé, at trykke fyrfadslysene lidt ned løbende i tørreprocessen, fordi cementen har tendens til at skubbe dem opad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.