Bolig,  Interiør,  Nye køb,  Shopping,  Tankemylder

Teddy Bear Chair

Godaften ladies. Har I haft en god dag? Min er blevet brugt på Uni – vi er i gang med et stort tværfagligt projekt, som kræver en del tid. I aften står den på venindehygge hos min veninde. Det er ved at være alt for lang tid siden, at vi så hinanden sidst, så jeg glæder mig til en hyggeaften i hendes selskab. Vi skal have traditionelt dansk mad – bøf, kartofler, bearnaisesovs og rødvin. Herligt!

Der er sket en rigtig god ting i dag. Min kæreste og jeg har langt om længe modtaget dén stol, som vi bestilte i sommerferien. Vi har i lang, lang tid drømt om “Teddy Bear”-stolen af Hans Wegner, men 105.000 kroner har vi på ingen måde råd til at betale. Derfor besluttede vi os for at købe en kopi fra siden Voga.com (bare roligt, det er ganske lovligt). Selvfølgelig er det altid lige dét lækrere at eje den rigtige version af en ting, men jeg må sige, at jeg er meget, meget tilfreds med kopi-stolen, som vi har købt. Den er så flot og gennemført, og der er virkelig ikke en finger at sætte på den. Det er en rigtig flyder, og jeg har allerede indtaget pladsen i den (I kan svagt ane lidt af stolen på billedet her) – det må uden tvivl være min nye yndlingsplads. Stolen tilfører vores stue så meget hygge og jeg glæder mig virkelig over, at have den stående! Den er stor, og den vil komme endnu mere til sin ret den dag vi flytter til en større lejlighed – men uanset hvad har den fået en ret godt plads i vores nuværende, lille lejlighed. Der er nogle ting omkring stolen, der skal fjernes – nogle avisholdere, en grammofonafspiller osv., men stille og roligt så er jeg sikker på, at “Teddy Bear”-hjørnet bliver ret perfekt! *Glæde*


Psst. De af jer, der følger mig på Instagram (@juliemonberg) har måske allerede set nogle billeder af vores “Teddy Bear”-hjørne?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *