Anbefalinger,  Konkurrence,  Nye køb,  Skønhed

TIGI Duo-produkter: Anmeldelse & Giveaway
Hej piger. Jeg er heldig og I er heldige (bare vent!). Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at teste to TIGI Duo-produkter fra S-factor Smoothing serien – hhv. Shampoo & Conditioner. 

Først og fremmest skal det siges, at jeg er virkelig beæret over, at få tilsendt to så lækre produkter fra Cocopanda (stort tak til Cocopanda!). Da pakkeposten ringede på døren og overrakte mig pakken indeholdende TIGI Duo-produkterne havde jeg meget svært ved ikke at springe under bruseren med det samme og afprøve luksusshampooen og -conditioneren – der gik dog alligevel lige en dag før jeg fik dem afprøvet; men jeg har nu brugt dem i en lille uges tid, og jeg har allerede fået et særdeles godt forhold til produkterne med det enkle og feminine design.

Det første der ramte mig, da jeg trykkede lidt af den rosa shampoo ud i hånden, var duften – eksotisk og sød som “Pina Colada”. Der er altså en særlig ferie-vibe over duften – og ferie forbindes, passende nok, ofte med luksus. Desuden føles produkterne særdeles bløde – både i hænderne og i håret. Nærmest som silke!

Ved brug af shampooen føles håret rent, og i kombination med conditioneren bliver håret vanvittigt blødt, smidigt og luftigt. Jeg er ret kritisk (også) hvad angår hårprodukter – først og fremmest må de ikke føles fedtede og tyngende, og det gør TIGI S-factor-produkterne ikke. Win! Derudover er det vigtigt for mig, at hårprodukter formår at tilføre fugt, på en – sjovt nok – ikke fedtende og tyngende måde, styrker håret og genopbygger. Grundlæggende er næring og dybdepleje essentielt, og allerede nu, efter blot få ganges brug af produkterne, fornemmer jeg, at de opfylder mine generelle krav til hårplejeprodukter, og lidt til. Produkterne får håret til både at føles og synes sundt.


TIGI-produkter er forholdsvis pebrede, men med prisen følger altså lækre, plejende og luksuriøse produkter, der – hvad jeg har erfaret – er hvad de udgiver sig for at være. Desuden skal størrelsen på produkterne nævnes – hhv. shampooen og conditioneren indeholder 750 ml., og holder derfor i lang tid. Med effekten og størrelsen in mente kan investeringen måske godt betale sig – og for at det ikke skal være løgn er produkterne lige nu at finde til en formidabel god pris hos Cocopanda; den vejledende udsalgspris for disse produkter er 940 kroner, og Cocopanda sælger produkterne (plus andre TIGI Duo-produkter) til 399 kroner (her)! 

En sidste ros til de to omtalte produkter må gives for pumperne på produkterne. Jeg er stor fan af pumper til væsker – jeg synes, at produkter med pumper er mere eksklusivt, lettilgængeligt og hygiejnisk. Thumbs up!
_________________________________________________________________________________________

Jeg har glædet mig til dette – I, mine læsere, fortjener nemlig et stort tak og lidt luksusforkælelse! Jeg har fået lov til at udlodde ét sæt TIGI Duo-produkter til én af jer heldige læsere. Lige som jeg får I lov til at vælge frit imellem de 13 TIGI Duo-sæt, der har hver deres fordele. Jeg valgte netop TIGI S-factor Smoothing-sættet fordi, at jeg læste mig frem til, at det umiddelbart var de produkter og egenskaberne deri, der passede bedst til mig.

Nu til det formelle – nemlig hvad du skal gøre for at få chancen for at vinde et luksus-shampoo/conditioner-sæt fra TIGI Duo:

  • Besøg Cocopanda og find det TIGI Duo-sæt du gerne vil vinde (her).
  • Følg min blog via Bloglovin’ (her).
  • Skriv en kommentar med et link til det TIGI Duo-sæt du gerne vil vinde og hvorfor det er netop dét sæt du gerne vil vinde. Derudover skal kommentaren indeholde dit navn & din e-mail (vigtigt!).
  • (Vinderen af konkurrencen skal desuden oprette sig som bruger på Cocopanda – men mere om det, når vinderen er fundet).

Konkurrencen slutter fredag d. 23. august 2013 kl. 18:00 – vinderen kontaktes pr. mail og offentliggøres kort tid efter på bloggen.

Held og lykke – jeg krydser fingre for jer, ladies!

Konkurrencen er slut – vinderen findes i morgen d. 24. august, og kontaktes pr. mail. Tusinde tak til alle jer der deltog i min giveaway i samarbejde med Cocopanda.


Sponsoreret indlæg.

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *