Anbefalinger,  Babyhulen,  Mode,  Nye køb,  Shopping

TIP: BODYER FRA VRS MINI

VRS Mini B2 SAMSUNG CSC

Som nybagt mor er det altså virkelig fristende at købe sig ludfattig i lækkert og yndigt babytøj. Men for filan hvor er det ofte dyrt! Særligt når man tænker på, hvor lynhurtigt de små vokser ud af det.

Jeg nægter simpelthen at give 250 kroner for en bodystocking i størrelse mini-mini. Men det betyder noget for mig, at Frida er velklædt og at tøjet er i god kvalitet. Derfor køber jeg det meste af hendes tøj i H&M og Zara – de har fokus på økologi, gode materialer og laver generelt nogle virkelig fine og seje sager til en fornuftig pris. Og så gør det heller ikke noget, at der forholdsvis ofte kommer nye styles på hylderne.

VRS MINI’S MINIPRISER

Hverken H&M eller Zara kan dog hamle op med de skarpe priser, som tøjmærket VRS (forhandles i Føtex og Bilka) har. Og sidst jeg var i Bilka, fik jeg altså virkelig øjnene op for linjen VRS Mini, som tilbyder styles fremstillet i økologisk bomuld. Jeg faldt for de elegante farver, de enkle tryk og den virkelig lækre og kraftige kvalitet, og blev for alvor fanget, da jeg så den nærmest sindssyge pris på 20 kroner pr. body. What?! De var dog på tilbud, men normalprisen er stadig kun 25 kroner. Jeg tvivler på, at bodyer i en så god kvalitet findes billigere?!

Et lille tip herfra til (kommende) mødre – er de ikke fine? (:

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

B4 SAMSUNG CSC

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *