Anbefalinger,  Bolig,  Boliginspiration,  Interiør,  Ønsker

TIP: MINIMALISTIC MESS

Minimalistic Mess


Source: Minimalistic Mess.


Indlægget her er til ære for min studieveninde, Kathrine, og samtidigt et indlæg, som jeg håber, at I vil få glæde af. Kathrine har netop åbnet sin egen webshop under navnet “Minimalistic Mess“. På webshoppen sælger hun plakater med egne illustrationer, fotografier og grafiske motiver – det kreative univers, der i øvrigt er helt fantastisk og betagende, er inspireret af blandt andet Kathrines personlige rejser og hendes liv i København. Hun er en fantastisk tegner og jeg misunder virkelig hendes formidable evner. Navnet Minimalistic Mess passer perfekt til Kathrines personlighed, og hun beskriver selv tankerne bag navnet således:

“The name Minimalistic Mess reflects my work processes and who I am. I love the idea about minimalism – the lack of colors and the clean setups – but at the same time I’m a bit of a mess in general.”

Når vi rammer lønningsdagen jeg simpelthen bestille to af Kathrines fine plakater – nemlig illustrationen af Monstera-planten og det fine fotografiapparat. Jeg glæder mig allerede til at få værkerne op at hænge. Jeg synes de er så karakteristiske og flotte! Hvis I mangler lidt pynt på væggene eller bare har lyst til at blive inspireret og opleve et fint univers, synes jeg, at I skal klikke forbi Minimalistic Mess – webshoppen er i den grad et klik værd.

Synes I ikke, at plakaterne er fine – og har I måske allerede en favorit?

Husk at jeg lige nu har en konkurrence kørende, hvor du kan vinde kosttilskud fra Duolac – deltag her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *