Anbefalinger,  Drikke,  Nye køb

TIP: PIFT DIN DRINK OP

Søstrene Grene

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg elsker drinks. Jeg elsker selvfølgelig at drikke dem, men jeg elsker også at lave dem. Og jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af dem, så det ikke kun bliver en smagsoplevelse, men også en fin visuel oplevelse.

SUGERØR FRA SØSTRENE GRENE

En nem måde at give en drink lidt ekstra liv på er, at sætte et fint sugerør i. Og det er her at tippet, som jeg tipper om i overskriften, kommer: Søstrene Grene har nemlig lige nu en utrolig masse flotte sugerør. En pakke med 12 sugerør koster 10 kroner. Jeg har tidligere købt sugerør til drinks i Søstrene Grene (se f.eks. sugerøret, som jeg piftede denne pink gin med lemoande-drink op med), men det er første gang, at jeg har set så stort et udvalg, som de har lige nu. Jeg havde svært ved at vælge, men endte med disse tre pakker. Jeg er særligt vild med de sarte farver, men varianten med sølv måtte også med hjem, simpelthen fordi de er så festlige. Jeg glæder mig allerede til at skulle sætte prikken over i’et med nogle af de fine sugerør på den næste drink, jeg skal lave.

Hvordan pifter I en drink op?

OBS! Husk at deltage i adventskalenderen – den tredje låge er åben, og I kan vinde en smuk tekande fra Royal Copenhagen. Deltag lige her.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *