Bolig,  Interiør,  Mode

TØJSTATIV FRA ZIITO DESIGN

Annonce for Ziito

Hej på Grundlovsdag og Fars Dag ♡ Har I fejret fædrene i jeres liv? Mors og Fars Dag har aldrig rigtig fået fat herhjemme, desværre. Det synes jeg faktisk er lidt ærgerligt, fordi jeg elsker traditioner. Og jeg har faktisk fået endnu mere lyst til at holde fast i og skabe nye traditioner efter, jeg er blevet mor. Så jeg og Frida burde have gjort noget særligt for Jesper i dag. Vi kan selvfølgelig stadig nå det, men jeg satser på bedre “held” næste år! Men det indlægget faktisk skal handle om, er det her superfede tøjstativ fra Ziito.

tøjstativ tøjstativ tøjstativ

Jeg har i mange år godt kunne tænke mig et tøjstativ lavet af vandrør. Et populært DIY-projekt. Men jeg har aldrig fået taget mig sammen til at lave et. Det er sådan nogle projekter, jeg af én eller anden grund aldrig får taget mig sammen til. Derfor blev jeg så glad, da jeg for et par uger siden blev kontaktet af Ziito, der netop laver den type håndbyggede, industrielle tøjstativer i stål til både private og tøjbutikker. Virksomheden går ind for bæredygtighed og de materialer, deres stativer laves af, er derfor stærke, funktionelle materiale, der sikrer, at deres produkter har en lang levetid.

Modellen jeg har stående hedder Ziito tøjstativ og er deres basisstativ. Det fås i tre bredder, hvoraf dette er den mellemste bredde på 100 cm. Jesper var sød at samle det for mig, men jeg kunne også sagtens have gjort det selv. Det var ultranemt at samle og Jesper brugte ikke meget mere end 5 minutter. Easy peasy.

Jeg er vild med det enkle, rå udtryk, stativet har. Det passer perfekt ind hos os, men jeg har dog endnu ikke fundet den helt rette placering. Det kommer. Lige nu står det og pryder på Fridas kommende værelse, og jeg tillader mig – for en stund – at lege med tanken om at have et helt rum alene til tøj, sko og accessories.

TANKEN OM EN WALK-IN GARDEROBE

Men hvis vi nu lige holder fast i tanken og forestiller os, at jeg skulle indrette et helt værelse, der udelukkende skulle fungere som garderobe, så ville jeg starte festen hos Ziito. Og det siger jeg altså ikke, fordi indlægget her udgives i samarbejde med dem. Det siger jeg fordi, jeg synes, at de har nogle vildt cool tøjstativer. Ikke kun dét, jeg viser jer her, men også nogle, der monteres i væggen, nogle med hylder i træ og nogle med forskellige niveauinddelinger. Lad os bare sige det sådan; jeg kunne sagtens indrette et helt walk-in med udgangspunkt i Ziitos tøjstativer. Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse!

FÅ 15% I RABAT PÅ TØJSTATIV FRA ZIITO

Hvis du har lyst til at se nærmere på Ziitos tøjstativer, så synes jeg, du skal tage rabatkoden JM15 med dig. Indtil mandag den 25. juni får du nemlig 15% på dit køb på Ziito ved at bruge rabatkoden: JM15.

Hvordan er din drømmegarderobe indrettet?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

tøjstativ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *