Fitness,  Ønsker,  Tankemylder

TRÆNINGSTØJ FRA NIKE & MOTIVATIONSBOOST

Nike Sportswear


1. Trøje | 2. Sports-BH | 3. Løbetights | 4. Løbestrømper | 5. Løbetights | 6. T-shirts | 7. Trøje | 8. Sports-BH | 9. Bukser | 10. Sports-BH | 11. T-shirt (adlinks)


God eftermiddag. Noget der virkelig kan motivere mig til motion og få min mås bevæget ned i træningscenteret, er nyt træningstøj – særligt træningstøj fra Nike. Generelt elsker vi jo bare nyt tøj (kan jeg ikke godt tillade mig, at sige vi – fordi jeg er vel ikke alene om at elske nyt tøj), og træningstøj formår virkelig at tilføre noget glæde til træningen. Jeg skal – i følge min kiropraktor – træne mindst 2 gange om ugen. Og helt ærligt, det burde da virkelig heller ikke være et problem? Men det er det. I hvert fald lige nu, hvor jeg er inde i en særdeles dårlig periode efter to udenlandsrejser og har et speciale hængende over hovedet. Men jeg skal op i gear og ind i en god træningsrytme igen. Men det er svært! Og det er en ond, ond cirkel, når man ikke kommer afsted, fordi dovenskaben bliver større og større, og energiniveauet mindre og mindre – to ting, der jo ellers boostes af træning. En god omgang træning udløser for det meste kun gode ting, så undskyldningerne for ikke at komme afsted burde egentlig være ikke-eksisterende. I kan godt høre, at jeg i den grad forsøger at motivere mig selv og overbevise mig selv om, at en fast træningsrutine er på sin plads! Uanset hvad vil et nyt sæt træningstøj fra Nike, sammensat af ovenstående collage, i hvert fald hjælpe mig bare lidt på vej. Selvom min træningsmotivation er lig nul, tror jeg faktisk heller, at jeg lige nu ville ned og få pulsen op i træningscenteret end at sidde og læse videnskabsteori. Gab!

Hvad motiverer jeg til træning? Og hvordan får I jer taget sammen til at bevæge jer ned i det fyldte fitnesscenter? Nyder I bare træningen og den skønne følelse, der er forbundet med et gennemført træningspas, eller lokker I jer selv med efterfølgende belønninger?

Husk at jeg lige nu har en konkurrence kørende, hvor du kan vinde kosttilskud fra Duolac – deltag her.

4 Comments

  • Christine Bonde

    Jeg træner for mit helbred. Så simpelt er det faktisk. At jeg så samtidig virkelig godt kan lide at bevæge og bruge min krop gør det da lidt lettere, men jeg træner først og fremmest fordi det er godt for mit helbred og velvære. Det kan jeg især mærke nu hvor jeg ikke kan træne som jeg plejer pga. en fibersprængning. Jeg har flere rygsmerter og generelt mere ømhed og stivhed rundt omkring i kroppen fordi jeg ikke kan bevæge mig så meget som normalt. Når man pludselig ikke har mulighed for at træne, finder man virkelig ud af hvor meget man bør huske at sætte pris på det.
    Jeg tænker sådan her: jeg SKAL ikke træne. Jeg KAN træne. Jeg FÅR LOV til det – det er et privilegium :-)

    • Julie Monberg

      Fantastisk kommentar og virkelig motiverende! Du har jo virkelig ret – det ér et privilegium, at kunne træne, og det skal man huske på. De sætninger, du skrev der, vil jeg fremadrettet bruge som motivation (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *