Ferie,  Hverdag & eventyr,  Rejser,  Tankemylder

TRE UGER I SYDFRANKRIG

SpecialeI dag føler jeg for alvor, at min sommerferie begynder. I går fik min specialemakker og jeg hentet vores printede speciale og ikke mindst afleveret det. Det var en helt vild følelse, at stå med det printede og dermed fysiske speciale i hænderne, og det kom bag på os begge hvor omfangsrig og altså tyk opgaven egentlig var. Det gjorde os bevidste om hvor stort et arbejde, vi har kæmpet os igennem, og ærligt så kan vi godt være stolte af os selv. Det er en virkelig rar følelse, at gå på en velfortjent ferie efter at have afleveret sit hovedværk. Sukkersødt, men jeg er altså godt tilfreds med vores indsats de sidste måneder, og ikke mindst bare lettet (: Jeg husker, da jeg for fem år siden startede på Universitet og tænkte: “Jeg klarer mig aldrig igennem de næste fem år. Jeg er slet, slet ikke dygtig nok!”. Jeg var så nervøs. I dag – fem år senere – har jeg afleveret mit speciale, og det er så stor en lettelse og en personlig sejr. Jeg klarede den (:

BONJOUR SUD DE LA FRANCE

Om cirka seks timer vender min mor, Jesper og jeg snuden i retning mod Nice i Sydfrankrig. Min far, lillebror og én af hans venner er allerede ankommet. Faktisk har min far været der de sidste to uger (ingen misundelse herfra, hehe) og vi glæder os helt vildt til, at vi endelig er samlet alle sammen i morgen omkring middag. Vi har tre gode (og varme) uger foran os og jeg kan næsten ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig. Wehu.

Jeg glæder mig til at have ordentligt tid til de personer, jeg holder af. Jeg føler, at jeg har forsømt dem en smule det sidste lille halve år, så det skal indhentes. Derudover har jeg en ordentlig stak bøger med, som jeg glæder mig til at skulle læse liggende på en solvogn med en kold hjemmelavet is-te i hånden. C’est la vie (:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *