Aftensmad,  Babyhulen,  Hverdag & eventyr,  Interiør,  Tankemylder

UPDATE & KäHLER VILLA DINING

Kähler Villa Dining

Der har været lidt stille den sidste uges tid, simpelthen fordi jeg har været så træt og drænet for energi. Jeg tror jeg har været ret graviditetsramt og jeg føler, at jeg har kunne sove alle dagens timer væk. Det har været svært at komme op om morgenen og følelserne har siddet uden på tøjet. Og jeg har været i hamrende dårligt humør, uden jeg ved hvorfor? Spøjst!

Men jeg har også haft nogle virkelig gode dage i den seneste uge. Særligt i weekenden, der startede med en aften i selskab med to gode vennepar – mine to studieveninder og deres mænd -, hvor alle tre par venter sig. I det selskab går snakken lystigt! Os kvinder snakkede selvfølgelig en masse graviditetssnak og mændene nød at drikke en stor del af en kasse øl. Lørdag var Jesper og jeg til indflytterfest hos et andet vennepar. Deres hus var fyldt med søde mennesker, der var linet op til lækre drinks (også alkoholfrie, yay), vejret var godt, der blev spillet kongespil i haven og aftensmaden stod på hotdogs. Fra pølsevognen i forhaven blev der langet ristede med det hele, franske hotdogs, ristede med brød og Cocios over disken. Og folk spiste med største velbehag og “ynde” ved de høje borde, der var stillet op i indkørslen. Simpelt og lækkert for alle mand. Ikke mindst for værterne, der kunne nyde deres gæster uden, at skulle tænke på servering og opvask. Det var altså en succes! – og jeg måtte først bukke under for trætheden kl. 01:30. Søndag formiddag forkælede vi os selv med morgenbrød og kanelsnegle fra Lagkagehuset (den luksus kommer jeg virkelig til at savne, når vi flytter til vores nye by – men vi finder helt sikkert på gode alternativer) og afsluttede aftenen hos mine forældre, hvor vi fik besøg af min mormor og morfar. En pakket, men god, weekend! Fyldt med godt selskab.

I går blev weekendens fornøjelser oven i købet “forlænget” med endnu en aften i selskab med min dejlige familie. Min lillebror, der fyldte år, blev fejret på smukke, charmerende og hyggelige Kähler Villa Dining i Aarhus. Jeg var, med min graviditetssensitivitet, desværre en smule udfordret på noget af maden (det er som om, at kun det simpleste og mest velkendte mad fungerer for mig i denne her tid), men omgivelserne var fantastiske, hyldeblomstsaften særdeles læskende, brødet udsøgt og selskabet prisværdigt. Min mand, der er jordens bedste, kørte hjem fra Århus og jeg fik lov til at lukke øjnene og tage hul på natten. Tiltrængt!

Hvad har I fået den seneste uge og weekend til at gå med? I nyder vel det vanvittige septem-bervejr i dag? 27 grader i midten af september. Wauw.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

One Comment

  • Lisbeth

    Sikke dog en weekend! Måske lidt udfordrende med en træt graviditetskrop, men hold nu op, hvor lyder det bare som en masse dejlige ting. Jeg er dybt misundelig, men det handler måske lige så meget om, at min weekend gik med at ligge syg under dynen ;)

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *