Drikke,  Hverdag & eventyr,  Opskrifter,  Tankemylder

VERDENS BEDSTE GIN & TONIC

Gin og tonic

I går aftes havde Jesper og jeg besøg af mine forældre, og det var som altid en fornøjelse. Jeg er et rigtig familiemenneske, og jeg elsker at tilbringe tid med min familie! Gode stunder med min familie er noget af dét, jeg værdsætter allerhøjest. Hvad jeg også værdsætter er en god Gin & Tonic! Og i går fik jeg lov til både at nyde min familie og en god Gin & Tonic (selvom det var mandag).

VERDENS BEDSTE GIN & TONIC

Vi serverede nemlig dén Gin & Tonic, der i årets IWSC (International Wine & Spirit Competition) blev kåret til verdens bedste Gin & Tonic – Napue Gin fra Kyrö destilleriet i Finland og Tonic Water fra Fever-Tree kombineret med lidt citron og en kvist rosmarin. Jesper og jeg fik en pakke med netop de fire ingredienser i fødselsdagsgave af Jespers storebror og svigerinde, og jeg kan ikke sige andet end at den kåring er helt på sin plads. Hold fast en god Gin & Tonic! Det er uden tvivl den bedste, jeg nogensinde har smagt. Og så er det jo bare vildt dekorativt med rosmarin-kvisten, som i øvrigt også gør noget for smagen og særligt duften, når du tager en slurk. Derudover gør det bestemt heller ikke glæden mindre, at Gin-flasken er så utrolig smuk. For en Gin & Tonic-elsker, som jeg, var det virkelig en god oplevelse, og jeg glæder mig altså allerede til endnu én. Det må dog vente til weekenden (:

Kender I Napue Gin’en og har I smagt denne kombination? Ellers kan det være, at I skal starte jeres weekend med at forære jer selv Gin og Tonic-“sættet” og forkæle jer selv og jeres kæreste eller veninde med en god, god drink. God fornøjelse!

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *