Bolig,  Interiør,  Nye køb,  Shopping

VERDENS BLØDESTE PLAID FRA BASTISRIKE

BastisRIKE blanket

Tilbage i november spottede jeg den fineste plaid i et butiksvindue. Kort tid efter besøgte jeg butikken og så lidt nærmere på det flotte (og voldsomt bløde) tæppe, men jeg måtte desværre lade det ligge. Julen nærmede sig og pengene skulle bruges andre steder. Men jeg glemte aldrig den plaid! Og jeg savlede lidt hver gang, jeg gik forbi dét butiksvindue, hvor tæppet lå. For to uger siden lå det der stadig. Men der var kun to tilbage. Jesper og jeg var ude og ose og endelig besluttede vi os for, at tæppet skulle med os hjem. Yay! Det har jeg ikke fortrudt ét eneste sekund, fordi hold nu op hvor er det dejligt! Det er som om, at aftenerne på sofaen er blevet endnu hyggeligere efter, at tæppet er kommet til.

Plaiden, der iøvrigt også kan bruges som sengetæppe, er fra mærket BastisRIKE og er i 100% økologisk bomuld. Tæppet er ikke kun særdeles blødt men også kæmpestort! Det måler 160 x 240 centimeter, og er altså rigeligt stort til, at både Jesper og jeg kan være under det. Tidligere havde vi en tendens til at hive dynen med ind på sofaen, og det var jeg ærligt talt lidt træt af. Grunden var nok, at vi kun havde et ultrakrassende tæppe fra ILVA, som hverken var behageligt eller stort nok til os begge. Derfor trak dynen mere! Men nu er det slut med dynen i stuen (og den krassende ILVA-uldplaid) – det her tæppe er nemlig mindst lige så varmt og hyggeligt som dynen. Og så hører det til i stuen!

Det var en længere tekst om en plaid, der i den grad er sine 1.200 kroner værd. Det eneste minus er, at det giver én lyst til at ligge på sofaen hele dagen (:

Har I også en tendens til at lave stuen om et soveværelse om aftenen?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *