Ferie,  Hverdag & eventyr,  Rejser,  Tankemylder

VI HAR BESLUTTET …

Sydfrankrig Sydfrankrig Sydfrankrig

… at tage tre ugers sommerferie i Sydfrankrig. Jeg er så begejstret og så glad for, at vi endelig har fået taget en beslutning – en beslutning, der føles som den helt rigtige! Hvis I ikke forstår, hvorfor jeg gør sådan “et stort nummer ud af det”, så læs først her og derefter her.

Vi tager afsted om små to uger og jeg har svært ved at beskrive hvor meget, jeg glæder mig. Jeg ser så meget frem til at skulle være sammen med mine allerkæreste i tre uger i de skønneste omgivelser. Den sydfranske sommer er simpelthen favoritten! Duftene, varmen, atmosfæren, naturen, farverne, maden … det er bare noget særligt. Tanken om at skulle gå glip af en sydfransk sommer med alle de søde mennesker, var næsten ikke til at bære, og vi har derfor undersøgt og undersøgt, tænkt og tænkt, og snakket og snakket om, hvordan vi skulle forholde os til den zika-virus, der muligvis kommer til Sydfrankrig. Men meldingerne lyder, som antydet, at der er en risiko for, at virussen på et tidspunkt kommer dertil, men at den altså ikke er der endnu, og at gravide på nuværende tidspunkt ikke frarådes at rejse dertil. Så hvorfor skulle vi egentlig blive hjemme? Det ville næsten være lidt for hysterisk. Selvfølgelig skal vi ikke lege med ilden, når nu vi venter os en sød lille pige, men det føler jeg heldigvis heller ikke, at vi gør, efter at særligt Jesper har lavet et grundigt undersøgelsesarbejde (ellers var vi ikke taget afsted). Jeg føler, at vi kan tage afsted med ro i sindet og bare nyde den sidste sommer, hvor vi bare er ham og jeg i vores lille familie.

Det bliver fantastisk og jeg glæder mig til at fylde bloggen med farver og sydfransk sommerferiestemning (: Min dag i dag er gået drønhamrende stærkt og jeg kan se på klokken, at jeg skal til at rubbe neglene, hvis jeg skal nå de ting, jeg har planlagt at få for hånden, inden Jesper og jeg skal i biografen i aften og se “The Legend of Tarzan”. Det bliver skønt med en biograftur – det er alt for længe siden! God eftermiddag og aften til jer folkens.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

3 Comments

 • Søren Sälik

  Det er godt, at I fik besluttet jer :) Jeg tænker også, at man kan netop gå så meget med livrem & seler, at man ikke får oplevet, de ting man egentlig gerne vil. Så det gi’r god mening, at så længe der ikke er en risiko ..

  Det var vildt nervepirrende, da jeg flyttede til udlandet, men igen, der kan gå så meget frygt i tingene, at man ender med at fortryde, alle de ting man – ikke – gjorde :)

 • Lisbeth

  Hvor er det bare skønt, at det kunne lykkes alligevel! Åh, jeg er så evigt misundelig på, at I har den fantastiske mulighed. Der ser bare så vidunderligt skønt ud. Med garanti helt perfekt for en træt og gravid krop :)

  – og hurra for Tarzan! Jeg skal virkelig også ind og se den film snarest muligt med mine veninder ;)
  // http://www.moonlitmadness.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *