Ansigt & hud,  Babyhulen,  Bolig,  Boliginspiration,  Hår & negle,  Interiør,  Mode,  Modeinspiration,  Nye køb,  Shopping,  Skønhed,  Videoblog

VIDEO: FAVORITTER # AUGUST 2016

Favoritter august 2016

Husk at se filmen i 1080p HD – tryk på det lille tandhjul og vælg “1080p HD” under “kvalitet”. Desuden afspilles video bedst, hvis den afspilles i en Chrome-browser.

Dælme om jeg ikke har fået taget mig sammen til at lave en video til jer! Det hører desværre til sjældenhederne, at jeg poster videoer. Gid jeg kunne lave om på det. Jeg vil forsøge. I hvert fald kommer her den første video i lang, lang tid, hvor jeg deler nogle af mine seneste favoritter. Der er både favoritter i mode-, bolig-, serie-, skønheds- og babykategorien, så der burde faktisk være lidt for enhver smag.

Som altid (eller altid er måske så meget sagt) er det ultra grænseoverskridende, når jeg skal dele en video med jer, som jeg er hovedpersonen i. Men jeg gør det alligevel. Så længe I bærer over med min hosten (jeg får seriøst åndedrætsbesvær, når jeg skal tale til et kamera?!), usikkerhed og akavethed (og knap så avancerede videoredigeringsevner – hvordan laver man fine overgange mellem to sammenklip?). Øvelse gør vel mester. Så hvis jeg nu kunne stramme balderne bare lidt sammen og begynde at lave nogle flere videoer til jer, vil jeg formegentligt blive bedre og bedre til dét der med at sidde foran en linse, der fokuserer så voldsomt på mig.

Jeg fik ikke sagt i videoen, at jeg vil dele links til de forskellige favoritter, men det vil jeg selvfølgelig. Så her kommer de, hvis der er nogle af tingene, I er nødt til at se nærmere på:

Leopardjakke fra Zara
Luminous Colour Masque fra Maria Nila
Stretch Mark Massage Oil fra Weleda
Acai Roll-on Deo fra Rudolph Care
Bestik fra Christian Bitz
Brush Dress fra Stine Goya
Cardigan fra H&M Baby Exclusive
Serien “9 måneder” fra Vores Børn
Serien “SKAM” fra NRK TV (se den! – skuespillerne spiller godt og det er i den grad en serie, der kommer under huden på én. Slå norske undertekster til på det lille firkantede ikon i nederste højre hjørne)

Som sagt i videoen, så håber jeg, at I kan lide, når jeg laver videoer. Jeg håber, at I bliver inspireret og at I synes, det er hyggeligt. Hvis der er noget, I synes, jeg skal gøre anderledes i videoerne, eller hvis I har ideer og forslag til kommende videoer, så hold jer ikke tilbage med at smide en kommentar (:

Indlægget indeholder affiliatelinks.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *