Nye køb,  Shopping,  Videoblog

Videoblog: Sommerkøb

Godmorgen til jer alle. Jeg håber, at I har haft en god start på weekenden! I går lykkedes det mig at få optaget en video til jer med de køb jeg gjorde mig den anden dag, og her til morgen lykkedes det for mig at få den klippet sammen. Det er første gang, at jeg har forsøgt mig med iMovie, så I må bære over med mig, hvis klipningen ikke er for god. Desuden skal jeg huske at sige, at I skal se videoen i HD-format – det gør I ved at klikke på det lille tandhjul i nederste højre hjørne af videoen og derefter klikke på 720pHD. Jeg håber, at I kan lide videoen, fordi hold fast hvor er det grænseoverskridende, at ligge en video op af sig selv – måske mest af alt fordi jeg ikke er vant til at høre mig selv snakke og desuden fordi, at jeg ikke er vant til at snakke til et kamera (en smule akavet, hehe). Men alt har en start og mon ikke jeg bliver bedre med tiden? God fornøjelse med videoen og rigtig god dag til jer alle.

12 Comments

  • Julie

   Tusinde, tusinde tak – det betyder så meget, at få god feedback! Jeg er glad for, at du kunne lide videoen, og at du glæder dig til flere (-: Det lover jeg dig, at der nok skal komme!

 • Christine Bonde

  Rigtigt hyggelig video! Men det var den allerførste du lagde op i sin tid nu også ;-)

  Det er virkelig også nogle gode køb du har gjort dig. Næste gang jeg skal i H&M vil jeg helt sikkert kigge efter den hvide top og den knælange kjole :-) Tak for inspiration og bliv endelig ved med videoer!

  • Julie

   Jeg er rigtig glad for, at du kan lide videoen (-: Ja, det er rigtigt jeg lagde en op for lang tid siden, hehe.

   Tak, det synes jeg også; det er uden tvivl nogle køb jeg vil få en masse glæde af over sommeren (-: Ja, det synes jeg du skal gøre; jeg kan i hvert fald anbefale de ting. Selv tak – det var så lidt! Det lover jeg dig, at jeg vil blive ved mig (-:

 • Mie

  Rigtig fin video du har lavet! :) Flere af dem tak! :D
  Jeg lavede også en video i går med nye køb. Det er altså en lidt sjovere og anderledes måde at vise det på end på billeder :)
  Fortsæt endelig!

  • Julie

   Mange tak skal du have, Mie (-: Jeg lover dig, at der kommer flere!
   Spændende, den video må jeg lige forbi og se. Lige præcis, det har du nemlig helt ret i!
   Det vil jeg gøre, mange tak! (-:

 • Victoria

  Hvor virker du altså sød!! Og dit hår giver mig virkelig lyst til at klippe mit eget. Lækre køb! Er også ret vild med t-shirten du har på i videoen – hvor er den fra? :-)

  • Julie

   Hvor var det dog en dejlig kommentar at modtage – tusinde tak, Victoria! (-: Hehe, spring ud i det! Det er faktisk ganske dejligt at have en pagefrisure, selvom man også kan savne sit lange hår til tider. Hehe.

   T-shirten er fra COS! (-:

  • Julie

   Ih altså, tusinde tak! Det varmer helt at få at vide. Jeg er glad for, at du kunne lide min første videoblog. Mange tak – jeg nyder ferien i fulde drag. God sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *