Bloggen,  Konkurrence,  Rejser

VIND BILLET TIL EKSKLUSIVT MAD-EVENT

Food to fly

Bonjour! Her kommer en lyn-konkurrence! Jeg er – meget passende, når nu jeg netop har været ude og flyve – blevet inviteret til et mad-event i Københavns Lufthavn. Eventet afholdes i forbindelse med lanceringen af lufthavnens nye madkoncept “Food To Fly”. Med Food To Fly er det fremadrettet muligt, at medbringe mad fra lufthavnens restauranter ombord på flyet. Jeg ser rigtig mange fordele ved konceptet og jeg synes virkelig, at det er en god idé. Først og fremmest er jeg ret stor fan af, at konceptet gør det muligt, at finde gode og lækre alternativer til den ikke just ophidsende flymad, og derudover er konceptet virkelig gavnligt for de passagerer, der kommer i sidste øjeblik og ikke har tid til at spise maden i lufthavnen.

Arrangementet afholdes på mandag den 12. oktober klokken 11:00 i Københavns Lufthavn … og jeg kan ikke deltage! Det er simpelthen så ærgerligt, da jeg virkelig ville have nydt at deltage i et event som det. Til gengæld har jeg alligevel fået lov til at give én af jer muligheden for, at kunne deltage i eventet. Derfor udlodder jeg altså én billet til én af jer. Wehu! Da tilmeldingen allerede skal ske senest på fredag skal I være hurtige på tasterne, hvis I har lyst til at deltage. Det eneste I skal gøre er følgende:

  • Skriv jeres livret i kommentarfeltet nedenfor og følg bloggen på Bloglovin’ lige her.

Jeg trækker en vinder på fredag klokken 16:00. Vinderen offentliggøres her på bloggen og kontaktes af mig pr. e-mail samme dag.

I kan læse mere om “Food To Fly”-mad-eventet i invitationen ovenfor. Jeg håber, at jeg kan være med til at give én af jer en rigtig god event- og madoplevelse, når nu jeg ikke selv har mulighed for at deltage (:

Konkurrencen er slut!

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

One Comment

  • Mathilde

    Wauv det er virkelig et godt koncept Københavns Lufthavn har sat igang der. Jeg har altid haft et noget stramt forhold til flymad, som ikke er synderligt velsmagende eller lækkert at se på, når man får det serveret – men man skal jo have noget at spise på de lange flyveture :/ Min livret er i øjeblikket sushi, som jeg ville elske at kunne se frem til at spise højt til vejrs :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *