Bloggen,  Bolig,  Boliginspiration,  Hverdag & eventyr,  Interiør,  Konkurrence,  Mode,  Modeinspiration,  Ønsker,  Shopping,  Tankemylder

VIND GAVEKORT TIL MIINTO.DK

Miinto


| 1. PIET HEIN plakat her | 2. ORLA KIELY krukke her | 3. FUB striktrøje her | 4. GRO bodystocking her | 5. BECK SÖNDERGAARD kappe her | 6. ORLA KIELY puder her | 7. FERM LIVING juletræstæppe her | 8. ANGULUS støvler her | 9. LUCIE KAAS krukke her | 10. LEOWULFF taske her |


Indlægget er sponsoreret af Miinto.dk

Jeg elsker at surfe rundt på webshops og blive inspireret, og jeg har på fornemmelsen, at jeg kommer til at handle endnu mere online nu, hvor vi flytter til en mindre by, hvor butikkerne ikke ligger lige ovre på den anden side af vejen. Jeg kommer uden tvivl til at savne, at kunne krydse vejen og vupti være på gågaden, men jeg ser dog særligt én fordel – i den sammenhæng – ved at bo lidt “ude på landet”, og det er, at glæden ved en strøgtur helt sikkert bliver større, når det ikke sker så hyppigt som tidligere.

Men når nu vores nye fantastiske bopæl giver os et stykke vej til de fysiske butikker, så er det jo heldigt, at der, også i de mindre byer, er Wi-Fi, og at Internettet jo er et sandt shopping-mekka! Efterhånden er der mange af de fysiske butikker, der har en webshop tilknyttet, og Miinto.dk har – til også landsbyboernes store glæde – gjort det endnu lettere for de fysiske butikker at sælge deres varer online og på den måde både tilbyde kunderne god service og ekspertise, samt tilgængelighed og fleksibilitet. I kender sikkert Miinto.dk, men for de af jer, der ikke gør, så kan jeg kort forklare, at Miinto.dk samarbejder med fysiske butikker og tilbyder en samlet platform til salg af de varer, der findes i butikkerne. Brand smart! Både for os, der f.eks. ønsker et stort udvalg og/eller at shoppe lokalt, men også for butikkerne selv, der undgår store varelagre og egen webshop.

Jeg aner ikke hvor mange butikker, Miinto.dk samarbejder med, men det er virkelig mange! Og de kan prale af at kunne tilbyde Skandinaviens største udvalg af blandt andet dametøj, børnetøj og accessories, og det siger altså ikke så lidt. Samtidigt finder man også produkter til boligen. Der er varer i den billige ende og i den dyre ende, f.eks. har de en Premium-kategori, hvor varer fra mærker som f.eks. Anine Bing og Pierre Balmain er samlet. Så jeg vil vove at påstå, at der er noget for enhver smag! (: Og det fede er, at vi, der bor “på landet”, også kan få glæde af dén luksus, som de fysiske butikker tilbyder. Vi bliver altså ikke hægtet helt af derude, hvor stjernerne stråler lidt klarer og byens beboere hilser på hinanden. Dén kombination kan jeg ret godt lide – luksus og nærhed!

VIND GAVEKORT TIL MIINTO.DK

Nok om det! Nu til det sjove – særligt for jer! Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et gavekort til Miinto.dk på 250 kroner til én af jer. Det eneste, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om gavekortet, er, at smide en kommentar nedenfor, hvor du fortæller mig, hvad du sætter allermest pris på ved lige netop dét sted, hvor du bor? Husk desuden at udfylde med jeres korrekte mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Vinderen finder jeg ved lodtrækning om én uge (den 21. september 2016). Held og lykke! (:

KONKURRENCEN ER SLUT!

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

32 Comments

 • Rikke

  Det jeg værdsætter allermest ved at bo i en lille by, som Holsted jo er, er uden tvivl naturen! Det at have en skov og å lige over for sig, giver kriller i maven. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi hver især får kriller i maven af forskellige ting – men dét at kunne følge med i at årstiderne skifter ved blot at tage et kig ud af vinduet synes jeg er rigtig skønt :) og som du nævner, så værdsætter man besøgene til større byer på en helt anden måde.

 • Cecilie Binau

  Jeg bor i et meget roligt område i Odense tæt på en masse skov og lækre, grønne områder, og alligevel tager det mig kun 5 min. på cykel til et stort shoppingcenter, og ikke ret lang tid ind til byen heller – dét sætter jeg pris på, at jeg får det bedste fra begge verdener. Og så er det en kæmpe fordel, at jeg også bor kun 5 minutter væk fra mit gymnasie ;)

 • Maria Møller

  Jeg bor lige op til en skov med legeplads, og jeg elsker at tage mine små søskende med derhen! Virkeligt et hyggeligt sted :-)

 • Maria Elmelund

  Det allerbedste sted er ved et helt specielt træ i en nærliggende skov. Der er nemlig indgraveret mig ogmig kærestes initialer.

 • Stephanie

  Jeg bor pt i en storby for at studere, her er meget beton omkring mig, hvilket er svært for mig fordi jeg er vokset op med skov og hav. De små grønne pletter her, betyder derfor meget for mig, fx en lille kunstigt anlagt sø i nærheden, som også besøges af ænder :)

 • Line

  Lækker præmie! Jeg er også kæmpe fan af webshopping, selvom jeg også nyder at ose rundt i fysiske butikker ind i mellem :-)

  Lige nu bor jeg i San Francisco. Det jeg sætter allermest pris på ved lige netop denne by (som jeg kun har boet i nogle måneder) er diversiteten. Der er så mangfoldigt både hvad angår mode, mad, kultur, osv. Det er jeg vild med. Og så kendte hverken min mand eller jeg et øje, da vi flyttede herover. Så jeg er også vild med, hvor meget tættere vi er rykket sammen af at flytte så langt fra alt det trygge.

  Normalt bor jeg i Odense. Det jeg elsker allermest ved den by er, at den er tilpas storby i lille format. Der er en del fede tilbud, gode butikker, hyggelige parker – og det hele inden for maks 30 minutter på cykel :-) Og så bor min familie, bedste veninde og svigerfamilie i byen, hvilket jeg også sætter pris på.

  /Line

 • Jenny Clausen

  jeg bor i lyngby, i en ungdomsobolig hvilket ikke er ideelt da jeg er 32 men omstændighedder med sygdom osv har været skyld i det. men det jeg bedst kan lide ved det sted jeg bor er at det er lyst og at der er en stor altan til varme dage som nu. kunne være fedt at vinde et gavekort til miinto krydser hvad krydses kan :-)

 • Katrine

  Det jeg sætter allermest pris på ved at bo på Trøjborg er at have både by og skov/strand så tæt på – det bedste af begge verdner forenet ;-)

  Ligesom jer står vi overfor en flytning lige om lidt, da vi også venter baby, så vi kommer til at rykke lidt længere fra byen – og så er det jo fantastisk at nogen har opfundet internettet, så man ikke er helt afskåret fra de gode shoppingmuligheder! :-)

 • Dorthe Bille

  jeg bor i Aalborg og holder meget af de fantastiske mennesker der bor her + byens udbud af koncerter og kulturoplevelser. Der sker altid noget

 • Malene R

  Jeg sætter allermest pris på, at det ligger tæt på det universitet, hvor jeg studere :)

 • Annette Aarre Dalsgaard

  Vores naboer! Bor i Vejen, som er den skønneste by, især for familier :D Vi har Danmarks tredje største provinsidrætscenter, stisystemer og gode skoler. Derudover en rigtig hyggelig midtby med masser af gode indkøbsmuligheder. Og hvis det ikke er nok, så sætter vi os i bilen eller toget og kører til Kolding på et kvarter -winwin

 • Mille Andersen

  Jeg bor i Fensmark.
  En dejlig lille by lidt udenfor Næstved. Jeg sætter pris på det er en lille by tæt på smukke naturområder og hvor dagen går stille og roligt. Jeg er opvokset i Fensmark så det er bare hjemme. Vi skal flytte i hus d. 1. december og var ikke et øjeblik i tvivl om vi ville blive i vores lille dejlige by.

  Mille

 • Marlene Høj

  Jeg bor i Struer, der er omgivet af vand. Faktisk har vi kun en 10 minutters gåtur i børnetempo til den nærmeste strand :) Det er jeg allermest vild med.

 • Marina

  Sætter så uendelig stor pris på, at vi har “vores eget”, men samtidig er nære med vores dejlige naboer, så de store drenge kan rende ind og ud mellem vores forbundne haver. Vi ved aldrig, hvornår eftermiddagssnacken skal nydes med et par ekstra børn :)

 • Monica Figgé Jensen

  At det er en hyggelig by med egen havn, så det er skønt at gå ture dernede med børnene :)

 • Camilla K.

  Jeg bor i Aarhus og byen hedder ikke unden grund ‘Smilets by’. Igennem mit studie har jeg mødt de sødeste mennesker, hvilket gør at jeg altid smiler. Det sætter jeg stor pris på, at bo så tæt på gode venner.

 • Hue Mai

  I skrivende stund bor min kæreste og jeg hos mine svigerforældre, da vores nye rækkehus først står færdigt 1. december 2016 – jeg er dog ikke i tvivl om, at jeg mest af alt kommer til at værdsætte det fællesskab, der vil være i vores nye nabolag. Når vi alle får nøglerne indenfor den samme uge og helt sikkert er nogenlunde samme sted i vores liv, så opstår der noget helt særligt. Det er jeg sikker på!

 • Cecilie Christensen

  Det jeg sætter mest pris på ved at bo hvor jeg bor, er at jeg bor med min søster og min svoger, så vi hele tiden kan være i kontakt og hygge! De har en mega lækker lejlighed, så det var perfekt at jeg fik lov til at bo med!

 • Maria Andreasdottir

  Jeg har aldrig fået stillet det spørgsmål før, og jeg har aldrig haft det mere vanskeligt på at svare på spørgsmålet som situationen er nu. For jeg lever nemlig lidt i en kuffert for tiden. Det gode ved ikke at være helt etableret og vente på at flytte til udlandet er, at man oplever hvor store hjerter (og sovepladser!) ens nære og kære har. Jeg er blevet budt velkommen i så mange hjem, og jeg har virkelig fundet ud af, hvor heldig jeg er at have så gode venskaber, som aldrig tøver med deres gæstfrihed og kærlighed. Jeg glæder mig til at være vært for dem, når jeg flytter til Californien til vinter.

  Kærlig hilsen, Maria.
  @andreasdottir

 • Trine Østergaard

  Dét jeg elsker allermest ved min by – Haderslev, er at vi har fundet og er flyttet ind i vores drømmehus. Et hus som bare er “os” og hvor det bare føltes som om at her hører vi til :) At det så ligger i fantastiske omgivelser og at vores familier bor tæt på, er bare endnu en super gevinst ❤️

 • Stina

  Jeg bor på Lolland, stedet som altid står for skud, når medierne skal have et negativt eksempel på udkantsdanmark. Men Lolland er meget mere end knap så gode eksempler. Jeg værdsætter vores smukke natur som findes overalt omkring os. Jeg værdsætter at kunne springe på cyklen og være på stranden, der næsten altid har Danmarks varmeste badevand inden for ganske kort tid. Jeg værdsætter at have min familie i nærheden. Jeg er vild med, at jeg kender personalet, når jeg er ude og købe ind hvad end det er i Matas eller Meny. Listen over de ting jeg værdsætter er længere end jeg kan skrive her. Men en ting er sikkert. Jeg vil altid være vild med Lolland.

 • Marie-Louise andersen

  Det jeg sætter allermest pris på der hvor jeg bor, er at jeg bor midt inde i byen, men i den hyggeligste gade hvor der stort set ikke er noget larm, hvilket er helt perfekt. Samtidig sætter jeg utrolig stor pris på at være endt i en bygning hvor stort set alle naboer har et enormt godt fællesskab med hinanden :-)

 • Mie K

  Jeg sætter pris på mange ting, men det er dejligt at have et hus, der ligger i byen, så man kan gå i biografen, på cafe eller til fitnesscentret :)

 • Maibrit

  Jeg bor i Aarhus, og jeg bliver til stadighed overrasket over byens kulturelle tilbud og de mange iværksættere, der banker alverdens tiltag op – især på den gastronomiske front. Jeg får i hvert fald sværere og sværere ved at slippe Aarhus selvom, at byen blot skulle være et midlertidigt stop.

 • Pernille

  Jeg ELSKER at bo i Odense :) Det er en by som lige nu er i en kæmpe udvikling og det er så spændende at være en del af den rejse. At gå fra en lille by uden det helt store liv til en stor by med mange kulturelle inputs og gader fyldt med liv og nye tiltag :)

 • Mette

  Vi bor i et skønt område, som er omgivet af gode stier, og samtidig er der kort til Brabrandstien, som er e k s t r a smuk om vinteren. Vi er jo lige blevet forældre, så jeg glæder mig meget til endelig at kunne trille barnevogenen igennem det smukke landskab :-) Oooog så ville det da være forlækkert med et gavekort til Miinto, så prinsessen (og moderen!) kunne blive forkælet med lidt lækre sager. Og måske faderen også? ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *