Konkurrence

VIND: SODASTREAM SPIRIT

SodaStream Spirit

Indlægget er sponsoreret

Go’ lørdag folkens. Nyder I weekenden? For et par uger siden skrev jeg en anmeldelse af SodaStreams nyeste skud på stammen; danskvandsmaskinen SodaStream Spirit. Da jeg begyndte at teste maskinen, blev jeg ret hurtigt fan og forudser, at den bliver en endnu større succes til sommer, hvor en solrig dag i vores have kun vil blive bedre af et glas iskold og brusende danskvand. Mmm.

Som I nok bed mærke i, hvis I læste min anmeldelse, så afsluttede jeg med at skrive, at I skulle holde godt øje med bloggen sidst på måneden, hvis I kunne tænke jer at få fingrene i en maskine magen til min. Jeg har nemlig været så utrolig heldig at få lov til at udlodde én SodaStream Spirit i sort til én af mine læsere. Hvor fedt er det ikke lige?! Til Spirit-maskinen, der har en værdi af 799 kroner, medfølger en 1-liters flaske samt en kulsyrecylinder, der giver op til 60 liter danskvand.

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen om en SodaStream Spirit er:

Jeg trækker vinderen lørdag d. 4. marts, hvorefter vinderen får direkte besked på mail. Jeg håber, I har lyst til at deltage. Pøj pøj <3

Konkurrencen er slut – vinderen blev Maibrit Grøndal.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

SodaStream SpiritSodaStream Spirit

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *