Konkurrence,  Mode

VINDER AF 2. ADVENTS GIVEAWAY

Vinder

Glædelig 3. søndag i advent. Så er jeg ved at komme til hægterne efter gårsdagens julefrokost med min familie. Det var en god aften med masser af snak, gode drinks og god mad … og tequila-shots. Det kunne nu godt mærkes en smule, da vækkeuret bimlede klokken 08:30 for at skubbe os ud af sengen og op til den morgenmad, der også skulle spises med hele familien. Derefter blev der gjort rent efter festen og nu sidder jeg endelig med en kop kaffe … og vinderen af den 2. advents giveaway skal endelig kåres!

FANTASTISKE JULEMINDER & EN VINDER

Jeg har glædet mig til at finde en vinder, og vil lige sige tusinde tak til alle jer, der har deltaget. Det har simpelthen været en fornøjelse at læse om jeres bedste juleminder. I har nogle fantastiske, hyggelige og dejlige minder, som jeg vil råde alle til at bruge lidt tid på at læse igennem lige her. Jeg garanterer jer, at I kommer i julestemning – og det er en sand fornøjelse, at I har ville bidrage til at sætte den her på bloggen. Men nu til vinderen! Den heldige vinder af den smukke lædertaske fra MARKBERG er …

A s t r i d

… der har delt dette dejlige juleminde: “Mit bedste juleminde er en del år tilbage, hvor vi fejrede jul sammen med to af mine mostre. Jeg kan huske, hvor opgejlede og glade vi børn var, vi kunne næsten ikke sidde stille under julemiddagen. Det er sødt at tænke tilbage på.” (: Stort tillykke! Du kontaktes af mig pr. mail.

DEN TREDJE LÅGE ÅBNES SNART

Jeg kan glæde alle jer, der desværre ikke vandt i denne omgang, med at den 3. låge i adventskalenderen snart åbnes. Og der gemmer sig endnu engang noget særdeles godt, som I i den grad kan glæde jer til. Hvis I er nysgerrige, så kan jeg give jer dét hint, at produktet er af porcelæn. Wauw!

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *