Bolig,  Interiør,  Konkurrence

VINDER AF 4. ADVENTS GIVEAWAY

PH5 lampe

Hej og rigtig godt nytår! Jeg håber, at I kom godt, sjovt og sikkert ind i det nye år 2016. Jeg vil fortælle lidt mere om min aften i et andet indlæg, så nu lader jeg resten af dette indlæg handle om dét, det netop skal handle om. Nemlig vinderen af den smukke, moderniserede og renoverede PH5 lampe, som gemte sig bag den fjerde og sidste låge i min adventskalender.

I er virkelig mange, der har deltaget i konkurrencen på både Facebook, Instagram og her på bloggen. Det har gjort mig ovenud glad! Tak. Jeg har glædet mig helt enormt til at skulle trække en vinder af lampen. Det er simpelthen en fornøjelse at kunne glæde én af jer med en så smuk lampe – en lampe, som betyder noget helt, helt særligt for mig. Min kæreste og jeg har selv lagt kræfter i den (særligt min kæreste), nusset og kælet for den, så den nu står så flot og elegant, som den gør. Den har vitterligt fået et nyt liv – et nyt liv, der for alvor skal påbegyndes hos vinderen af lampen.

Vinderen er fundet ved lodtrækning på findenvinder.dk og er … trommehvirvel!

C a m i l l a  H o v e j

Camilla, du er den ultra heldige vinder af PH5 lampen. Er det ikke vildt?! Jeg håber simpelthen, at du bliver så, så glad for lampen, og at den kommer til at hænge rigtig smukt over dit spisebord. Jeg håber, at du vil nyde den og værdsætte den (: Du kontaktes af mig pr. mail indenfor kort tid. Igen – kæmpestort tillykke, og rigtig godt nytår.

Igen vil jeg sige tusinde tak til alle jer, der har deltaget. I har taget så godt imod vores PH5-projekt (læs om det her), rost os og bekræftet os i, at vi har fat i noget rigtigt; I kan ligesom os lide tanken om, at gamle aflagte lamper får et nyt liv, og det er vi simpelthen så glade for. I vil uden tvivl komme til at høre meget mere om vores lille projekt, som inden længe virkeliggøres endnu mere i kraft af en hjemmeside og et virksomhedsnavn.

Hvis I har lyst til at få en renoveret og moderniseret PH5 lampe, som den, jeg har udloddet, ind i jeres hjem, så kig forbi annoncen her. Der finder I alle de praktiske informationer (:

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *