Ansigt & hud,  Bloggen,  Konkurrence,  Skønhed,  Tankemylder

VINDER AF DUOLAC-GIVEAWAY

Duolac Duolac

Godaften kære læsere. Endelig har jeg fået trukket en vinder af min Duolac-giveaway, yay! Og inden jeg afslører hvem, der løber af med de lækre produkter fra Duolac, vil jeg lige sige tusinde tak for jeres deltagelse. Det har været skønt at læse alle jeres gode skønhedsråd og -tips. Jeg vil anbefale jer, at læse kommentarerne og dermed de gode råd igennem lige her – måske der er nogle tips og tricks, som I selv kan gavne af. Der er i hvert fald en del af rådene, som jeg vil tage til mig. Nå men lad os komme til sagen – nemlig vinderen af konkurrencen! Jeg har fundet den heldige vinder ved, at skrive alle jeres navne på en lille lap papir, puttet dem i en zink-kasse, rystet den godt og trukket en tilfældig lap. Navnet på lappen og dermed vinderen af 2 x 2 produkter fra Duolac er … trommehvirvel …

ULRIKA

Stort tillykke til dig, Ulrika. Du modtager en e-mail fra mig inden længe. Til sidst er der bare tilbage at sige, at jeg håber, at du og din krop bliver rigtig glade for Duolac-produkterne (: Hvis du, Ulrika – og I andre – har lyst til at læse om mine personlige erfaringer med produkterne, så kan det læses lige her.

DuolacNu vil jeg klappe computeren i og hoppe ind i sofaen til min forlovede. Det er stadig vildt at skrive og sige ‘forlovede’ – men ikke desto mindre fuldstændig fantastisk. Det kribler i min mave hver gang det går op for mig, at jeg faktisk er blevet friet til og at jeg altså skal giftes med dén mand, jeg glæder mig til at skulle dele alle livets op- og nedture med. Hvis I vil læse lidt mere om selve frieriet og mine sukkersøde tanker i den forbindelse, kan I læse om det lige her (klik forbi, hvis I virkelig er til lyserøde skyer og ren kærlighed). Piger, I må have en dejlig aften. Nu skal jeg lokke Jesper til at skrue over på kanal4, hvor der er ELLE Style Award! (:

Produkterne er sponsoreret af Duolac.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *