Bolig,  Interiør,  Konkurrence

VINDER AF INTERIØRPRODUKTER

Bilka konkurrence Bilka konkurrence

Indlægget er sponsoreret af Bilka

Lige nu nyder jeg sol og dét vi i Danmark vil betegne som højsommer i det sydfranske. Jeg laver ikke dagens gode gerning – jeg er “bare” mine forældres datter, min kærestes kæreste og ikke mindst Fridas mor. Og det er skønt! Men midt i dagens picnic i den skønne franske natur og solstråler på terrassen har jeg dog fået trukket vinderen af dén her konkurrence, hvor I kunne vinde fem fine interiørprodukter fra Bilkas online boligkatalog.

I er en del, der har deltaget på hhv. bloggen og Instagram, og det er jeg virkelig glad for. Det er en fornøjelse – tak. Selvfølgelig ville det være allerfedest, hvis I alle sammen kunne løbe med sejren, men sådan er det jo nu engang ikke. Til gengæld er der én af jer, der blev den heldige vinder i lodtrækningen, som foregik på yderst gammeldags manér – jeg skrev alle jeres navne ned på et stykke papir, klippede jer alle sammen ud og foldede de små lapper, der efterfølgende kom i en lille krukke. Krukken blev rystet godt, inden jeg lod mine fingre vælge lappen. Jeg foldede papirlappen ud og havde vinderen … @andreadullens_mor, eller rettere Mia (se billedet nedenfor). Hun blev glad og jeg blev glad for, at hun blev glad. Tillykke!

Forresten kan I se på min InstaStory, hvordan lodtrækningen forløb! ♡

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Bilka konkurrence

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *