Ansigt & hud,  Skønhed,  Tankemylder,  Videoblog

VLOG # 1: ØJENBRYNSFARVE FRA EMITE

Tro det eller ej, men her kommer dælme en vlog fra mig (!) … grænseoverskridende, eller nærmere grænseudvidende, som min tidligere underviser i coaching vil sige. Så får ordet pludseligt en positiv betydning og den lille ordmodifikation har jeg faktisk forsøgt, at holde fast i siden han bankede det ind i hovederne på os. Nå men det var slet ikke coaching, det skulle handle om. Denne vlog er den første af slagsen i meget, meget lang tid. Sidst jeg postede en vlog var i år 2013. Yiks, den har jeg ikke engang lyst til at linke til, men den findes her på bloggen! Jeg elsker selv vlogs og det er én af de ting, der virkelig får min opmærksomhed på andres blogs. Derfor vil jeg også gerne være bedre til selv at lave vlogs og her kommer altså den første af mange.

EMITE EYEBROW DEFINER

Øjenbrynsfarven, som jeg snakker om i videoen, og som selvfølgelig er den jeg har anvendt, er fra Emite Make Up og hedder Burd. Desværre er det ikke helt tydeligt at se optegningen af mine bryn i videoen, fordi jeg bøvlede lidt med at stille skarpt. Jeg lover jer, at kvaliteten bliver bedre med tiden, men det er faktisk lidt vanskeligt at sikre skarphed i videoen, når mit kamera ikke (!) automatisk stiller skarpt, når det filmer.

Hvis I ligger inde med gode tips og tricks til dét, at optegne sine bryn, så skriv dem endelig i en kommentar nedenfor. Det vil glæde mig og forhåbentligt også andre nybegyndere på øjenbrynsområdet (: Tak fordi I så med … nu skal jeg have en kop kaffe til at “dulme” nerverne.

Kan I lide videoen, og er I overhovedet interesserede i flere vlogs fra mig?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *