VLOG # 1: ØJENBRYNSFARVE FRA EMITE

Tro det eller ej, men her kommer dælme en vlog fra mig (!) … grænseoverskridende, eller nærmere grænseudvidende, som min tidligere underviser i coaching vil sige. Så får ordet pludseligt en positiv betydning og den lille ordmodifikation har jeg faktisk forsøgt, at holde fast i siden han bankede det ind i hovederne på os. Nå men det var slet ikke coaching, det skulle handle om. Denne vlog er den første af slagsen i meget, meget lang tid. Sidst jeg postede en vlog var i år 2013. Yiks, den har jeg ikke engang lyst til at linke til, men den findes her på bloggen! Jeg elsker selv vlogs og det er én af de ting, der virkelig får min opmærksomhed på andres blogs. Derfor vil jeg også gerne være bedre til selv at lave vlogs og her kommer altså den første af mange.

EMITE EYEBROW DEFINER

Øjenbrynsfarven, som jeg snakker om i videoen, og som selvfølgelig er den jeg har anvendt, er fra Emite Make Up og hedder Burd. Desværre er det ikke helt tydeligt at se optegningen af mine bryn i videoen, fordi jeg bøvlede lidt med at stille skarpt. Jeg lover jer, at kvaliteten bliver bedre med tiden, men det er faktisk lidt vanskeligt at sikre skarphed i videoen, når mit kamera ikke (!) automatisk stiller skarpt, når det filmer.

Hvis I ligger inde med gode tips og tricks til dét, at optegne sine bryn, så skriv dem endelig i en kommentar nedenfor. Det vil glæde mig og forhåbentligt også andre nybegyndere på øjenbrynsområdet (: Tak fordi I så med … nu skal jeg have en kop kaffe til at “dulme” nerverne.

Kan I lide videoen, og er I overhovedet interesserede i flere vlogs fra mig?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Share

7 comments on “VLOG # 1: ØJENBRYNSFARVE FRA EMITE

 1. Anna K. Jørgensen
  02/09/2015 at 20:27

  Jeg ved ikke noget som helst om at tegne øjenbryn op, men du ser dejlig ud, Julie!

  • Julie Monberg
   02/09/2015 at 20:53

   Tusinde tak for din kommentar, smukke Anna. Den varmede :-*

 2. kathrine johansen
  03/09/2015 at 08:51

  Du ser rigtig godt ud, ikke for meget af det, men hellere ikke for lidt – lige tilpas!

  God dag <3
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • Julie Monberg
   03/09/2015 at 09:50

   Mange tak :) Det er nemlig lige den balance, man skal finde :)

   Tusinde tak – også rigtig god dag til dig.

 3. Cecilie Korsgaard
  04/09/2015 at 10:31

  Hvor er det skønt at høre den bløde jyske stemme :)
  Jeg ved ikke en skid om øjenbryn – mine er kulsorte og vokser som ukrudt!
  …men hey FLOTTE negle :)

  • Julie Monberg
   04/09/2015 at 10:35

   Hehe, hvor er du sød Cecilie. Tusinde tak (: Jeg er glad for, at du kan lide videoen.

   Haha, det skal du faktisk være glad for! Mine voksede også engang ustyrligt, og det gør de stadig … NOGEN STEDER. Andre steder er de der slet ikke, og dér er det en god hjælp med en øjenbrynsfarve. Men hey, fedt at du lagde mærke til mine negle ;) De er lakeret af min veninde med Rouge Noir fra Chanel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.