Ansigt & hud,  Hår & negle,  Skønhed,  Videoblog

VLOG # 2 – MINE BEAUTY-FAVORITTER

God eftermiddag folkens. Den er altså god nok … Her kommer endnu en vlog. Jeg beklager på forhånd for den knapt så gode lyd i starten af videoen og den amatøragtige sammenklipning. Øvelse gør mester, og jeg prøver og prøver. I videoen viser jeg ni af mine absolutte beauty-favoritter. Jeg håber, at I vil kunne lide videoen og at I føler jer inspireret på beauty-fronten. Som jeg lover i videoen får I her produktnavnene på de produkter, jeg snakker om:

  • Dry Shampoo fra Matas StylingStriber
  • B2 Cold Mist fra Broaer (indeholder desuden UV-beskyttelse)
  • Potion 9 Wearable-Styling Treatment fra Sebastian
  • The Wet Brush fra HH Simonsen
  • Insta Blur fra The Body Shop
  • Cheeks’N Lips (02 Earth Bound) fra GOSH
  • Artist Colour Brow Definer (Burd) fra Emite Make Up
  • Læbestift (Penthouse) fra Teeez Trendy Cosmetics
  • Moisturising Lip Balm fra Carmex

Hvis I har nogle spørgsmål til produkterne, hvordan jeg anvender dem eller andet, så råb endelig op og jeg skal svare så godt, jeg kan.

Hvilke skønhedsprodukter er blandt jeres favoritter? Del endelig jeres personlige favoritter i en kommentar, så vi kan inspirere hinanden gensidigt (: Tusinde tak fordi I ser med. Det gør mig så glad og motiveret!

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *