Bryllup,  Hverdag & eventyr

WEDDING INSPIRATION # 1

Wedding inspiration

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at Jesper tilbage i april spurgte om min hånd. Jeg fik den smukkeste ring på min finger, der har den (selvfølgelig) siddet siden, og vigtigst af alt blev jeg endnu engang bekræftet i Jespers kærlighed til mig. Hvis den glædelige begivenhed alligevel er gået nogens næse forbi, kan I læse om frieriet i indlægget her.

HVOR SKAL VI VIES?

Bryllupstankerne drøner rundt i mit hoved og jeg glæder mig mere og mere til dagen. Jeg har allerede skrevet lidt om tankerne både her, her og her. Vi har lagt os fast på en dato, og det i sig selv gør dét, at vi skal giftes lidt mere virkeligt. Jesper og jeg er enige om, at vi ikke skal vies i en kirke, og jeg tvivler også på, at det kommer til at ske på rådhuset. Der skal ske noget andet, og det “andet” er vi stille og roligt begyndt at brainstorme på, hvad kunne være. Der er særligt én af ideerne, jeg er ret hooked på og som jeg tydeligt ser for mig. Uanset om den idé kan føres ud i livet eller ej, er jeg ikke ét sekund i tvivl om, at dagen bliver fuldstændig uforglemmelig. Gæstelisten er fyldt med fantastiske mennesker og det er og bliver fundamentet for en god dag!

RAMMERNE FOR EN GOD BRYLLUPSFEST

Helt overordnet er det vigtigt for os, at dagen bliver uformel, anderledes, fyldt med grin og smil, æstetisk og at vi generelt får skabt rammerne for en ordentlig fest med god stemning, dejlig mad og lækre cocktails/gode øl. Vores gæster skal have lyst til at blive hængende og føle, at de også får en dag, der er værd at huske tilbage på. Hen over det næste år, vil jeg dele en masse bryllupstanker med jer, og selvfølgelig dele bider af bryllupsplanlægningen med jer, når de enkelte dele begynder at tage form. Jeg glæder mig allerede til at inddrage jer i processen og alle vores tanker; det bliver sjovt! Lige nu bruger særligt jeg en hel del tid på Pinterest – det er jo det rene slaraffenland for kommende brudepar, der skal planlægge deres dag. I kan følge min “Wedding”-opslagstavle her (collagen ovenfor er lavet af udpluk fra min inspirationstavle).

Er der nogle af jer, der også er igang med bryllupsplanlægningen? Eller er der noget særligt, I gerne vil høre om ift. Jespers og mine bryllupsplaner? Spørg endelig løs!

OBS! Husk at I (nemt) kan deltage i konkurrencen om et gavekort på 300 kroner til Caseapp lige her.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *