Hverdag & eventyr,  Tankemylder

WEEKEND & SMØRCROISSANT

Det’ fredag og snart weekend ♡ Så jeg vil lige ønske jer alle en god weekend. Hvilke planer har I foran jer? Familie-tam-tam, en biograftur, to dage på langs foran en Netflix-serie, drinks og dans, en julefrokost med snaps og flæskesteg eller noget helt andet?

Vi har en rolig weekend foran os, uden de helt store planer. Det er meget passende, fordi ugen er gået med ømme halse, feber og snotnæser. Først startede Frida, der var hjemme fra dagplejen i tre dage, så mig og så Jesper. Igen! Det er ikke lang tid siden, at vi sidst var sygdomsramte. Men det er vidst ret klassisk for børnefamilier. Jeg må dog sige, at jeg krydser fingre for, at det stille og roligt stilner lidt af med alt det sygdom. Jeg synes, vi har taget vores del for nu. Nu vil vi gerne have en periode over julen, hvor vi alle er i hopla og fulde af energi.

I aften overvejer vi, om vi skal tage til et julebelysningsarrangement i Vejle, hvor de isbjørne, der tidligere har været en del af Hotel d’Angleterres juleudsmykning, nu bliver en del af virksomheden MY GARAGEs julebelysning. Men nu må vi se, om vi tager afsted eller om vi ser udsmykningen ved en anden lejlighed. I morgen formiddag kommer et par af vores venner og deres lille datter. De kommer med brød og kage, og vi står for pålæg og kaffe, og så skal vi bare nyde en del af lørdagen sammen og pigerne kan lege lidt.

Resten af weekenden er faktisk tom. Jesper skal formegentligt arbejde lidt på vores nye spisebord, som vi købte plankerne til i midten af år 2015. Det er en længere proces, men det bliver så godt! Jeg kan slet ikke vente til den dag, hvor vi kan løfte det ind på plads og jeg kan give Jesper et kæmpe kys som tak for den store indsats.

Tidligere i dag var jeg et smut i Vejle til et A-kasse-møde, og det mest positive der kom ud af det var, at jeg kunne smutte forbi 7/11 og købe en smørcroissant. Jeg nåede lige at tage den sidste bid, inden vinduespudseren bankede på døren. Vi har ikke pudset vinduer i al den tid, vi har boet i vores hus og jeg ved ærligt talt ikke, hvad de vinduer har lignet. Vi har i hvert fald knapt nok kunne se ud af dem på de dage, hvor solen har skinnet. Og jeg har hver gang, vi skulle have gæster, krydset fingre for at det var overskyet. Men helt seriøst hvem orker at pudse 22 store sprossede vinduer, hvoraf otte af dem oven i købet er gulv til loft vinduer? Ikke mig! Så nu har jeg hyret en vinduespudser og jeg er så glad for, at han nåede at komme inden weekenden. Nypolerede vinduer og weekend … dét er sagen. Den eneste ulempe er, at jeg nu kan se, hvor meget vinduerne trænger til også at blive pudset indvendigt! Suk. Det skal jeg måske bruge noget af weekenden på … eller ikke? Vi må se. Én ting er sikkert; det bliver ikke i aften, fordi der skal vi se semifinalen i Vild med Dans. Hvem synes I skal vinde? Jeg er stadig på Team Sofie & Michael.

Det blev til en snak om løst og fast. Kan I forresten lide den type hverdagsindlæg? God weekend ♡

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *