Aftensmad,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

YOU PICK DINNER … OR NOT

You pick dinner

Min kæreste havde lige akkurat læst det her, da jeg tidligere i dag spurgte ham: “Hvad skal vi lave til aftensmad?”. Han svarede med et glimt i øjet: “Det er sjovt, du spørger.” og sendte teksten ovenfor. Haha. Jeg kan lidt for godt kende den situation. Ikke at han aldrig får lov til at bestemme (!), men lad os nu alligevel være ærlige … når vi spørger vores kære mænd, hvad vi skal lave til aftensmad, har vi så ikke på forhånd gjort os nogle tanker om aftensmaden, som vi ofte ender med at trumfe igennem? Da jeg spurgte havde jeg i hvert fald udtænkt stort set hele menuen, og det endte da også med, at vi blev enige om at lave dét, jeg havde i tankerne. Kontrolfreak (?), ad. Dén tendens er desværre ikke blevet mindre efter, at jeg er blevet gravid. Særligt i de første tre måneder af graviditeten, hvor jeg var særdeles kvalmeramt, var det udelukkende mine egne madplaner, der duede. Og helt ærligt så får jeg en smule dårlig samvittighed, når jeg læser teksten ovenfor, fordi den rammer altså hovedet på sømmet!

Jeg tager i hvert fald budskabet til mig. Mon ikke Jesper skal have frit slag, hvad angår menuen torsdag, fredag, lørdag, søndag? ;)

Forhåbentligt er I nogen derude, der også kan nikke genkendende til situationen? Eller er jeg den eneste, der krummer en lille smule tæer over mig selv og mit kvindelige “bestemme-gen”?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *