COOKIE- & PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger juliemonberg.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af juliemonberg.dk.

Nedenfor uddybes formålet og hvilke data, der indsamles om dig, når du benytter websitet.

COOKIES

Juliemonberg.dk anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies sletter sig selv efter et stykke tid (hvor lang tid, afhænger af typen), men de fornyes under hvert besøg. De kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies ved at deaktivere cookies i din browser. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Juliemonberg.dk bruger forskellige typer af cookies, hvoraf nogle sættes af tredjeparts-tjenester (f.eks. Google Analytics), der vises på websitet.

PERSONOPLYSNINGER


GENERELT
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter juliemonberg.dk indsamles og behandles en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du deltager i konkurrencer, anvender kommentarfunktionen og lignende.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (dine interesser) (Google Analytics). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mail og adresse (kommentarer).

FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING
Hvis du skriver en kommentar på juliemonberg.dk, bevares kommentarer og dertilhørende metadata på ubestemt tid. Opbevaring af bruger- og hændelsesdata opbevares i 26 måneder, men fornyes under hvert besøg (Google Analytics).

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Juliemonberg.dk benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på juliemonberg.dk’s vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

DINE RETTIGHEDER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, juliemonberg.dk behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@juliemonberg.dk. Hvis du vil klage over juliemonberg.dk behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER
Juliemonberg.dk ejes og publiceres af:

Julie Monberg (kontakt@juliemonberg.dk)

Cookie- og privatlivspolitik opdateret den 29. maj 2018

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.